Најбрзото кревање на лвл 70 од кога е пуштена ТБЦ e za 23 сати и 40 минути. Од едно бате од Јапонија, го заборавив како се вика. Тој другарот твој ако кренал за 10 сати на оргиналната WoW нека дојде во Битола и кажи му дека има едно станче да си го користи кога сакаAlekso_K напиша:Абе ја сум стигнал до 60lvl со неколку хероја на правилен сервер и добро знам колку време треба! И кој рече дека фатил 70 на приватен сервер???
toa ne e vozmozno za 2 dena 24h da igras i toa na piratski server a ne na originalen wow serverAnonimen напиша:ti si brat nenormalen 60 do 70 ka za 2 saati e nevozmozno zatoa nemoj takvi komentari
LaVista напиша:Играв порано таа игра може да се каже и дека ја сонував од време на време, играв на Fun Server и бев 230 lvl Orc Shaman..да ви кажам драго ми е што престанав да ја играм оти позаразна игра неам видено
од Франција е, не од Јапонија.JuveFan напиша:Најбрзото кревање на лвл 70 од кога е пуштена ТБЦ e za 23 сати и 40 минути. Од едно бате од Јапонија, го заборавив како се вика. Тој другарот твој ако кренал за 10 сати на оргиналната WoW нека дојде во Битола и кажи му дека има едно станче да си го користи кога сака
Абе лесно е таму.Ама за серверов...Треба да симнам 3-4Гига Пачови.:pos2:не го бива.Симнав еден од 400и нешто мега Patch ама пак бара.Sotory напиша:Иди на wowstatus.net, па на status list и избери кој сервер сакаш соодветно на верзијата што ја имаш дома (или пак симни го најновиот patch) и играј, само гледај да избереш сервер со very low, low ili high XP rate за да играш како на оргиналната.
а да btw ја игав и стигнав до 15 lvl и заглавив у сред Great Forge у Ironforge и заебав
Kaжи како ти се вика серверот кее пробам да ти се укључамShorty напиша:Ja igram na svoj napraven privaten server. Samo gi praem questojte. Malku depresivno e da bides sam u cel toj golem svet ama ce se naviknes.. Ima mnogu tajni sto nikoj od vas ne gi znae zosto ne ste GM na igrata.. Mnogu tajni cudovista veruvajte mi... Ako nekoj saka instrukcii kako sam da si napraem svoj privaten server i pritoa i nekoj drugar da mu se ukluci neka mi pise PM