- Член од
- 15 август 2011
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 40
хххаха се утепав од смеење на киксовите! гооолшш
Не рече вербален конфликт, туку "мал вербален деликт"+ рече дека се спречкал со грчките коментатори , имал вербален конфликт . Замислете ја само ситуацијата ! Игорче наспроти грчките коментатори.
многу глеаш филмови
Само ја ли го имам тоа чуство дека откако му отворивме тема, Игорче е збеснат Сигурно намерно лупа гафови, за после под некое алтер его си ги пишува на темава. Могуче е, могуче...
Е фала ти, ова го баравИначе еве ја старата тема(поточно група )за Игорче(имат некои интересни подзаборавени негови гафови).
Вечерва ако гледаше некој пред да почнит дуелот Холандија-Македонија, кога се вклучуваше директниот преднос можевме да го слушниме Игорче- Ајде затворај врата (се слуша БАМ) и снимај!
Голема шанса за Икер (??) и останува 1-0
BTW, Икер повеќе не е Касиљас, во последно време е само Икер.
Да не ве залажува смајлито, не е воопшто смешно да се слуша Игор. Тоа ти е како мозолче што те чеша ама не можеш да го дофатиш. Ќе ставам кабловска. Само заради него.
Малага - Барса...Коментатор( Игор Трпески) .....мислам: Tретиот корнер за Барса на натпреварот. Сите три во второто полувреме и еден во првото...
На паузата на овогодинешниот ол стар Џорџе Војновиќ вика: Драги гледачи во Америка овие натревари не се емитуваат на националните телевизии бидејќи се pay-per-view.
A на тоа Игор Трпевски на тоа се дополнува: Да што на нашки би дошло плати-па-клати!!!!!!!!!!
Прекрасниот речник:
Почитувани гледачи...на полувреме се слушнав со Горазд Михајлов кој едно време престојуваше во Исланд...и уште е таму...она “сон“ значело син на некојси... Значи на пример ако се викате Ејдур и имате син тој ќе биде Ејдурсон...се разбира ако живеете во Исланд, во случајов не е така...
Игор Бошкосон, Сител телевизија...
Ај уште на полувреме да не заборавам до после:
Игор Трпевски, Барселона - Реал:
Судијата Кантаљехо е познат по тоа што не шиша никого...
Мене ми го отвори, од таму цитирав, него, се сетив сега на тоа кога сам себе си се прочита НиколовскиТребаше да пратите Премиер Лига кога беше на Сител, има еден фудбалер се вика Јан Венегур оф Хеселинк, еднаш Игорче го прочита Јан Венот оф Хоселук... Флорен Малуда и Рос Трнбал од Челзи му беа Флоријан Малуда и Рос Турбуљ, еден фудбалер од Манчестер што се презива Де Лает го читаше Де Лот, на прегледот од колото рече наместо Игор Трпевски, Игор Николовски
--- надополнето: Sep 13, 2011 6:00 PM ---
Само мене не ми го отвора линкот од погоре, поставен од zee German?
У право си тука ..Абе можеме да го сереме колку сакаме ама ако некој оставил повеќе чувства од него на некој натпревар кога игра било која наша репрезентација јас ќе прекинам да пратам било каков спорт и ќе почнам да глеам турски серии.