Две страни поназад прикачив слика каде се обележани сите грешкиПрекрасна работе е новинарската, ама не е за секого ...Веднаш по денешниот пренос )Шпаниоја - Србија) добив милион телефонски позиви и порази.- КАНАЛ 5 ТВ - ЕКСКЛУЗИВНО - Скандав во Македонската кошаркарска репрезентација !!!!!... Срамно е за некој да има 2-минутна гледаност на вестите, да ја нарушува пред се победничката атмосвера која владее во редовите на нашиот тим, но и победничкиот и славенички дух присутен деновове во секог граѓанин на Р.Македонија....-- ЕКСКУЗИВНАТА ВЕСТ е објавена пред 4-5 дена и се однесува на суспензијата на делегат на грчката репрезентација кој се јавивал на судиите пред натпреварот МАКЕДОНИЈА - Јужен Сосед, за што тој е суспендиран на Јужниот Сосед (Ј.С.) заработи казна од 20.000 Евра ...-- ЈАВНО - заради вакви сензационалисти од новинари се сремам што ја имам најбагодарната работа во светот ...СРАМНО, МИЗЕРНО, ОЧАЈНО ... - Автор на текстот Игорче Трпевски, превземено од неговиот приватен профил на социјалната мрежа фејсбук.
Да го аднам ли, а?Igor Trpeski NO COMENT )
Nе знамдали е до пијанствово ама не можам да се соберам на кометаров !!!!!Игорче во Литванија ми е нешто како Ди Каприо во Шатер Ајленд на островот.
Навистина и јас мислам дека некој го подбрал. К`о да потпишал дека нема да лупа глупости.Пола од овие цитати што сте ги напишале не се ни малце смешни. Жал ми е ама стариот добар Игорче го изгубивме одамна, ова се само повремени блесоци.
Се гледа дека некој го има дисплинирано (све да му ебам) и го умртвил човекон, дури и се приметува колку се напиња на моменти да не одвали некоја од неговите, што е жално. Имавме шанса и се надевав дека ќе ја коментира Грција ама и тоа ни го ускратија.
На шампионатов е ко душата да му ја извадиле на човекот.
Сериозно ова е негов, личен профил? Да не е лажен?Две страни поназад прикачив слика каде се обележани сите грешки
http://forum.kajgana.com/attachments/untitled-jpg.33895/