Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
@goran001 ако иван е месија, онда иди и баба ти замеси ја.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
vistina razbiras blazo sega kazaa covecite na CNN tv u amerika deka asteroido go smenil praveco nekoja silna energija pocustvuvale satelitite na nasa deka od makedonija vo 23 caso i 30 minuti silna svetlina izlegla od makedonija vistina

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208

Нема потреба од паника, месијата секогаш мисли на нас. AMIN............................................................:cuc:
Edit: Сега видов дека некој веќе пишал за овој спектакуларен гест од страна на нашиот месија.. :)

Последно уредено:

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
991
IVAN SFETSKIOT ISCELITELLL RAZBIRASH GO SVRTE ASTEROIDOT I NEMA DA SE SUDRI SO ZEMJATA RAZBIRAS.............

http://makportal.com/иван-исцелител-со-своите-божји-сили-го/
FALA MNOGU ZA CDTO SO MI GO PRATI SO MNOGU SLOBODEN SPACE NA NEGO , OTI OSTANA MESTO KE SNIMA JA SLIKI NA NEGO OD MENE I OD MOJATA FAMILIJA I KE GO DOPRZA I KE GO PRATA VO OSTRELIJA, TAMU DA NE GLEDA I TEBE DA TE ZNA I DA JA GLEDA MOJATA FAMILJA
OK,POZZZ

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Дали ако одам кој овој Иван-исцелител и фрлам некоја банка ,може да ми го врати војничкиот,со тие негови сеанси.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Последно уредено:

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80

Нема потреба од паника, месијата секогаш мисли на нас. AMIN............................................................:cuc:
Edit: Сега видов дека некој веќе пишал за овој спектакуларен гест од страна на нашиот месија.. :)
IVANCO KAJ ZANKO ZS UTRE U 22 CASO I 30 MIN POKAZUVA IZLECENI OD HIV SIDA

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
IVANCO KAJ ZANKO ZS UTRE U 22 CASO I 30 MIN POKAZUVA IZLECENI OD HIV SIDA
JA MNOGU GO POSTVAM ISCELITELOT PRE NEKOJ DEN JA NACEKAV KNIGATA NEGOVA. NAJCESTO GO CITAM DARKO LESOSKI NO MORAM DA PRIZNAAM DEKA NASIOT MESIA MI OSTAVI IZVODREDEN VPECATOK.GO ZAMOLUVAM DA IZDADE KNIZNO PISANIE OD VERZIJATA NA KNIGATA OTI IMAM SKLEROZA NA OCITE I NEMOZAM NA MONITOR NONSTOP DA CITAM OD KNIGATA NA MESIATA IVANCO NAS A ZA TONER NEMAM PARI NE DAVAAT PLATA VO ADMINISTRACIJA RAZBIRAS.............

Kajgana Shop

На врв Bottom