Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
NARODEEEEEEEEEEEEEEE NE ZABORAVAJTE DENESKA VTORNIK DA GLEDATE NA NASA TV VO 22 I 30 IVAN ISCELITEL SVETCKIOT ISCELITEL NA SITE VREMINJA IMA LEK OD SIDA HIV BRAVOOOOO ZA NASIO MESIJA

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
ДИЈАЗЕПАМИ ЕОЕОЕОЕОЕОЕОЕОЕОЕОЕООЕОЕ
@Комита Ултрас
Ти си будала бе известување ми стигна си ме тагнал у темата Иван Исцелител, свашта ми поминаа низ глава :D Али битно ДИЈАЗЕПАМИ ЕОЕОЕОЕООЕОЕОЕ и наредна утакмица исто ќе биде :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ти си будала бе известување ми стигна си ме тагнал у темата Иван Исцелител, свашта ми поминаа низ глава :D Али битно ДИЈАЗЕПАМИ ЕОЕОЕОЕООЕОЕОЕ и наредна утакмица исто ќе биде :D
хахахахахахха
Па види му го мислењето НАРОДЕОЕОЕОЕОЕОЕО
Одма ми текна :D ахахахахахахаа
БРАВОЕОЕОЕОЕОЕОЕОЕ

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.547
Поени од реакции
59.229
DA ZIVEE NASIO MESIJA................. NAS IVANCO ZA PRECEDATEL RAZBIRAS...........................[DOUBLEPOST=1396370172][/DOUBLEPOST]Вечер ќе каже Априлилили, за СИДА нема лек

Последно уредено:

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424

BATE VANE ODAMNA GO IMA LEKOT ZA SIDATA! HEHE OK POZZ

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Предвидел дека ќе има повредени од петарди :pos:
И дека за Нова Година ќе има пијани на токсикологија. Жанко го прашува дај предвидување за летово за Македонија, овој вика Охридското езеро е заштитено од Унеско и Македонија има убава природа, затоа соседите сакаат да не окупираат :pos::pos::pos:.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
И дека за Нова Година ќе има пијани на токсикологија. Жанко го прашува дај предвидување за летово за Македонија, овој вика Охридското езеро е заштитено од Унеско и Македонија има убава природа, затоа соседите сакаат да не окупираат :pos::pos::pos:.
Ами во право е човекот,видиш он знае. Затоа е он исцелител и телепекинезер, а ние не сме.:свиркам:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
90% од докторите во Македонија биле да се лечат кај Иванчо наш разбираш :pos::pos::pos::pos:. До солзи се смеам:vozbud:

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Колку заповеди прекрши пациентов?:pos:

Ај другиот пат ќе ти донесам вода за пиење од Биљанини Извори.:ROFLMAO:

Не е убаво да му се смееме на болен човек ама кој му е крив кога се експлоатира по телевизии.:icon_mrgr:

Последно уредено:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.547
Поени од реакции
59.229
Не за џабе го повикале на 1 април да гостува[DOUBLEPOST=1396391776][/DOUBLEPOST]Ова за дијалективе, леле мајко :pos:
Кумановскиот бил сличен со Ниш, Врање... Струмица, Дебар, Пехчево мешале зборови од соседна Република Бугарија, додека пак Дебар и Гостивар со Албанија :pos:

Или... ''Ваков човек како мене еднаш се раѓа''. Sвер!
Се надевам го снима некој :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom