Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Овој е чиста превара Иван ништо да не му верувате. Само реди безврска и никој не знае дали е вистина или не.
Ако незнаат дали е вистина или не како може човекот да реди без врска ? ?

3

321456

Гостин
abe ovoj nas ivanco soa bil mnogu popularen pa na sekoj sajt go ima ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,http://off.net.mk/lokalno/makedonshtina/dobro-go-shupchat-vaka-ili-oni-toa-ozbilno
Знаеме дека ти си Иван. Сакав да те прашам, знам дека си свесен дека правиш измама и знам дека се плашиш дека некој може да те пријави, како знаеш дека некој од пациентите кои доаѓаат кај тебе не е некој кој има намера да те тужи.
Има многу адвокати или правници кои може да дојдат кај тебе и после да те тужат за измама и може да земат добра пара. Дали внимаваш што зборуваш со твоите пациенти?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.315
Поени од реакции
18.398
иван нели имаш некој осечај дека те дупат на сајтовите?

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Оти да зборуваш за себе во трето лице бе човек? ОТИ?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.093
Врв би било ако по некоја случајност го викнит Ремзи Еовака во емисија...после емисијата да и да умрам не ќе ми е жал :D.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Оти да зборуваш за себе во трето лице бе човек? ОТИ?
makedonska rabota jas ne sum on jas sum goran covekot go imase i na cnn abe makedonska rabota bree so ti e ljubomora--- надополнето: 5 јануари 2013 во 11:42 ---
Не е Иван воопшто глупав и наивен, ако седнеш еднаш и го анализираш на тв ќе видиш дека е тежок манипулатор и итрец. Му одговара на него медиумска популарност па макар прикажувајќи го и како дворски шут и циркузант. Колку поголема експонираност има во медиумите толку повеќе пациенти на лечење му доаѓаат ==> повеќе пари и заработка за него. Жално но вистинито, денес луѓето за пари се и сешто прават.

Ова да не е Кронова болест ? Е ова ако е , Господ нека му е напомош кармата си го земала данокот од неговото заработување на туѓата мака и очај. What comes around, goes around.
covekot ne se reklamira kako so znam 20 godini sekoj den cekaat kaj nego i po 20 000 iljadi luge sami mediumi idat kaj ivanco go snimaat..................a iiiiiiiiiiii sega go napraia i bolen onoj demek tvrdi deka ivanco e bolen ama i samiot neznae od so se lazat samite sebe .....ex so ti e ljubomora za uspesni i slavni makedonci ko ivanco nas
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 11:45 ---
Не е.
За Кроновата болест не постои специфична медикаментоза или хирушка терапија,Кронова се лекува т.е регулира со кортикостероиди,аминосалицилати,имуносуперсиви,а јас напоменав дека е опериран.
Ќе прашам за латинското име на болеста и ќе пишам.

:)
e ovoj tvrdi pa neznae pa e laze samiot sebe sakajki da izvadi muabet za ivanco nas..............pa ivanco ne e bolen kolku so zanam jas
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 11:48 ---
Не е Иван воопшто глупав и наивен, ако седнеш еднаш и го анализираш на тв ќе видиш дека е тежок манипулатор и итрец. Му одговара на него медиумска популарност па макар прикажувајќи го и како дворски шут и циркузант. Колку поголема експонираност има во медиумите толку повеќе пациенти на лечење му доаѓаат ==> повеќе пари и заработка за него. Жално но вистинито, денес луѓето за пари се и сешто прават.

Ова да не е Кронова болест ? Е ова ако е , Господ нека му е напомош кармата си го земала данокот од неговото заработување на туѓата мака и очај. What comes around, goes around.
pa ovoj nikola zgresil za karmata pa ivanco bespari pomaga haahaa neinformirani ja dezinformiraat makedonskata javnost oti tie se dezinformirani

N

NikolaMKD91

Гостин
pa ovoj nikola zgresil za karmata pa ivanco bespari pomaga haahaa neinformirani ja dezinformiraat makedonskata javnost oti tie se dezinformirani

covekot ne se reklamira kako so znam 20 godini sekoj den cekaat kaj nego i po 20 000 iljadi luge sami mediumi idat kaj ivanco go snimaat..................a iiiiiiiiiiii sega go napraia i bolen onoj demek tvrdi deka ivanco e bolen ama i samiot neznae od so se lazat samite sebe .....ex so ti e ljubomora za uspesni i slavni makedonci ko ivanco nas
Иван користи стара психолошка тактика која навистина има ефект врз неговите пациенти - "јас пари за лечење не зимам, колку душата ти милува толку". Класика ! Како дете 13-14 години забегани роднини ме имаат однесено кај овој Иван исцелител, уште кога лечеше кај нова железничка, демек на детето за учење да му тргнело. :facepalm:

Значи сум бил кај него и сум видел, не бара пари ама не одбива ако му оставиш, а на масата одма пред тебе има ставено чинија на која се оставаат пари. Нормално, никој од општа култура нема да ја скокне или игнорира чинијата кога тој веќе ти ја ставил, секој пациент ќе му остави барем по 100 денари, на крај краева човекот им "помогнал".

Бидејќи ти спомна цифри дека 20 000 луѓе чекале кај него, просечно секој по 100 ден. (немој да си се дрзнал да кажеш дека не прима пари, затоа што лично со свои очи сум видел!! ) да му оставал доаѓаме доаѓаме до сума од 200 000 ден. односно 3.273 евра. За таа сума на пари и јас ќе глумам пророк, месија и исцелител. :)

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Иван користи стара психолошка тактика која навистина има ефект врз неговите пациенти - "јас пари за лечење не зимам, колку душата ти милува толку". Класика ! Како дете 13-14 години забегани роднини ме имаат однесено кај овој Иван исцелител, уште кога лечеше кај нова железничка, демек на детето за учење да му тргнело. :facepalm:

Значи сум бил кај него и сум видел, не бара пари ама не одбива ако му оставиш, а на масата одма пред тебе има ставено чинија на која се оставаат пари. Нормално, никој од општа култура нема да ја скокне или игнорира чинијата кога тој веќе ти ја ставил, секој пациент ќе му остави барем по 100 денари, на крај краева човекот им "помогнал".

Бидејќи ти спомна цифри дека 20 000 луѓе чекале кај него, просечно секој по 100 ден. (немој да си се дрзнал да кажеш дека не прима пари, затоа што лично со свои очи сум видел!! ) да му оставал доаѓаме доаѓаме до сума од 200 000 ден. односно 3.273 евра. За таа сума на пари и јас ќе глумам пророк, месија и исцелител. :)
kolku jas so razmisluvam ako nema efekt kako so velite vie ne bi idel nikoj kaj ivanco..a ne duri i po 20.000 iljadi luge na den znaci ima rezultati pa ima i narod jas sum bil kaj ivan toj navistina ne bara pari e sega so sakaat u drugo svetlo da go prikazat ivan e toa e druga rabota toj bes parai rboti covekot i navistina pomaga i zatoa ima narodi rezultati normalno e sega so sakattt da zborat protiv ivnco e toa im e omileno site se protiv bog....kako so evreite bile protiv isus hristos ........taka i makedoncite protiv ivanco so gi placaaat dzavolskite vracovi da drzat losa propaganda protiv ivanco ziveli
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 20:19 ---
iiiijas imam slusnato deka ivan izlecil nekoj amerikanec od rak i toj od zahvalnost mu ima za poklon kupeno (helikopter so lik na ivan na vratata )i ivanco si patuva so helikopter na rabota so ubavo i jas da mozev na poklon da dobijam avijon

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
kolku jas so razmisluvam ako nema efekt kako so velite vie ne bi idel nikoj kaj ivanco..a ne duri i po 20.000 iljadi luge na den znaci ima rezultati pa ima i narod jas sum bil kaj ivan toj navistina ne bara pari e sega so sakaat u drugo svetlo da go prikazat ivan e toa e druga rabota toj bes parai rboti covekot i navistina pomaga i zatoa ima narodi rezultati normalno e sega so sakattt da zborat protiv ivnco e toa im e omileno site se protiv bog....kako so evreite bile protiv isus hristos ........taka i makedoncite protiv ivanco so gi placaaat dzavolskite vracovi da drzat losa propaganda protiv ivanco ziveli
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 20:19 ---
iiiijas imam slusnato deka ivan izlecil nekoj amerikanec od rak i toj od zahvalnost mu ima za poklon kupeno (helikopter so lik na ivan na vratata )i ivanco si patuva so helikopter na rabota so ubavo i jas da mozev na poklon da dobijam avijon
Јас слушнав дека излечил некој талибанец од рак,па му поклонил авион,сега колку е ова вистина нека потврди некој ако знае.
goran001 не се бламирај,срамота е,Иван хелихоптер има,ама на далечинско со батерии.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
А тоа хеликоптерот дизел е или на плин? :)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
a ne duri i po 20.000 iljadi luge na den znaci ima rezultati pa ima i narod jas sum bil kaj ivan toj navistina ne bara pari e sega so sakaat u drugo svetlo da go prikazat ivan e toa e druga rabota toj bes parai rboti covekot i navistina pomaga i zatoa ima narod
Еден ден има 86400 секунди. Ако работи ко Грујо (24/7) тогаш на секој човек Исцелителот му посветува нешто помалку од 4 и пол секунди. И успева на сите да им помогне. Иванчо не е божји пратеник. Иванчо е Јахве himself. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom