Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Горане, пак не ни даде некој документ од твојата дијагноза како доказ!

N

NikolaMKD91

Гостин
Има спас од крајот на светот
Маите не предвидоа едно нешто: доаѓањето на Иван, семоќниот Исцелител, чија емисија ќе нè спаси од сигурната пропаст. Ајде, ен, два, три, сите против џаволските пророштва!

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
Има спас од крајот на светот
Маите не предвидоа едно нешто: доаѓањето на Иван, семоќниот Исцелител, чија емисија ќе нè спаси од сигурната пропаст. Ајде, ен, два, три, сите против џаволските пророштва!

Ne znam dali mu go zabelezuvas stilov so tockive. Isto kako eden clen tuka sto tvrdi deka "ne e ivan" Ovoj samiot si komentira za sebe po forumi i FB. Teska tragedija, narodov e cudo.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Стварно не сум личност која зборува лошо за другите, ама овој шо ја претера ја претера, а што е најтрагично целото исмејување он си го препишува како медиумско величење, колку треба да си полн со себеси да не го согледаш тоа..

Ало човеку те исмејуваат, те гледаат ко циркузант, за забава им служиш, шарлантан си, кловн си, дали воопшто разбираш македонски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W

Werther

Гостин
Идиотов го оперираа кај мајка ми во болница,поточно во Градската Болница во Скопје.

Имал некоја тешка болест на цревата,која се манифестира со рани и чирови по цревата(го заборавив латинското име).

И доколку има некои лекомислени на темава,а и општо луѓе во Македонија кои му веруваат,се лажат.

Еднаш му пратив и порака дали лечи од таа болест од која боледувал и е опериран,да видам дали ќе ми одговори на пораката.Пораката воопшто не ми беше објавена.

Баталете го идиотов,не го трошете времето на ваков шарлатан.

:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ne znam dali mu go zabelezuvas stilov so tockive. Isto kako eden clen tuka sto tvrdi deka "ne e ivan" Ovoj samiot si komentira za sebe po forumi i FB. Teska tragedija, narodov e cudo.
Не бе шо ти е, овој Горан сигурно е некој презадоволен корисник на услугите.

:rolleyes:

N

NikolaMKD91

Гостин
Стварно не сум личност која зборува лошо за другите, ама овој шо ја претера ја претера, а што е најтрагично целото исмејување он си го препишува како медиумско величење, колку треба да си полн со себеси да не го согледаш тоа..

Ало човеку те исмејуваат, те гледаат ко циркузант, за забава им служиш, шарлантан си, кловн си, дали воопшто разбираш македонски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не е Иван воопшто глупав и наивен, ако седнеш еднаш и го анализираш на тв ќе видиш дека е тежок манипулатор и итрец. Му одговара на него медиумска популарност па макар прикажувајќи го и како дворски шут и циркузант. Колку поголема експонираност има во медиумите толку повеќе пациенти на лечење му доаѓаат ==> повеќе пари и заработка за него. Жално но вистинито, денес луѓето за пари се и сешто прават.

Идиотов го оперираа кај мајка ми во болница,поточно во Градската Болница во Скопје.

Имал некоја тешка болест на цревата,која се манифестира со рани и чирови по цревата(го заборавив латинското име).
Ова да не е Кронова болест ? Е ова ако е , Господ нека му е напомош кармата си го земала данокот од неговото заработување на туѓата мака и очај. What comes around, goes around.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Било какво внимание е подобро од никакво.

W

Werther

Гостин
Ова да не е Кронова болест ? Е ова ако е , Господ нека му е напомош кармата си го земала данокот од неговото заработување на туѓата мака и очај. What comes around, goes around.
Не е.
За Кроновата болест не постои специфична медикаментоза или хирушка терапија,Кронова се лекува т.е регулира со кортикостероиди,аминосалицилати,имуносуперсиви,а јас напоменав дека е опериран.
Ќе прашам за латинското име на болеста и ќе пишам.

:)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.517
Поени од реакции
59.119
^ Другар ми смрди под мишки...што да правам

и јако беше она...

Имам фарингоезофагеален дивертикулум, бев кај оториноларинголог.......како го прочита, 2 букви не успеа да погоди :D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
^ Другар ми смрди под мишки...што да правам

и јако беше она...

Имам фарингоезофагеален дивертикулум, бев кај оториноларинголог.......како го прочита, 2 букви не успеа да погоди :D
А дали го фати тоа со: Девојка сум, а ми растат бркови? :pos:
DaniBMW одма ми текна на Гордана. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom