Ne znam dali mu go zabelezuvas stilov so tockive. Isto kako eden clen tuka sto tvrdi deka "ne e ivan" Ovoj samiot si komentira za sebe po forumi i FB. Teska tragedija, narodov e cudo.Има спас од крајот на светот
Маите не предвидоа едно нешто: доаѓањето на Иван, семоќниот Исцелител, чија емисија ќе нè спаси од сигурната пропаст. Ајде, ен, два, три, сите против џаволските пророштва!
postot pogorenarode golema vest objvi deneska on.net.......................http://on.net.mk/foto/razno/ima-spas-od-krajot-na-svetot
Не бе шо ти е, овој Горан сигурно е некој презадоволен корисник на услугите.Ne znam dali mu go zabelezuvas stilov so tockive. Isto kako eden clen tuka sto tvrdi deka "ne e ivan" Ovoj samiot si komentira za sebe po forumi i FB. Teska tragedija, narodov e cudo.
Не е Иван воопшто глупав и наивен, ако седнеш еднаш и го анализираш на тв ќе видиш дека е тежок манипулатор и итрец. Му одговара на него медиумска популарност па макар прикажувајќи го и како дворски шут и циркузант. Колку поголема експонираност има во медиумите толку повеќе пациенти на лечење му доаѓаат ==> повеќе пари и заработка за него. Жално но вистинито, денес луѓето за пари се и сешто прават.Стварно не сум личност која зборува лошо за другите, ама овој шо ја претера ја претера, а што е најтрагично целото исмејување он си го препишува како медиумско величење, колку треба да си полн со себеси да не го согледаш тоа..
Ало човеку те исмејуваат, те гледаат ко циркузант, за забава им служиш, шарлантан си, кловн си, дали воопшто разбираш македонски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ова да не е Кронова болест ? Е ова ако е , Господ нека му е напомош кармата си го земала данокот од неговото заработување на туѓата мака и очај. What comes around, goes around.Идиотов го оперираа кај мајка ми во болница,поточно во Градската Болница во Скопје.
Имал некоја тешка болест на цревата,која се манифестира со рани и чирови по цревата(го заборавив латинското име).
Било какво внимание е подобро од никакво.Стварно не сум личност која зборува лошо за другите, ама овој шо ја претера ја претера, а што е најтрагично целото исмејување он си го препишува како медиумско величење, колку треба да си полн со себеси да не го согледаш тоа..
Ало човеку те исмејуваат, те гледаат ко циркузант, за забава им служиш, шарлантан си, кловн си, дали воопшто разбираш македонски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не е.Ова да не е Кронова болест ? Е ова ако е , Господ нека му е напомош кармата си го земала данокот од неговото заработување на туѓата мака и очај. What comes around, goes around.
А дали го фати тоа со: Девојка сум, а ми растат бркови?^ Другар ми смрди под мишки...што да правам
и јако беше она...
Имам фарингоезофагеален дивертикулум, бев кај оториноларинголог.......како го прочита, 2 букви не успеа да погоди