Зошто не сте религиозни и зошто не верувате во Господ?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
losi ljudi gore u vatri pakla
tebe ni gospod bog nece da oprosti
sto mi zlo ucini
svako ce da sazna
tvoju losu dusu svako ce da vidi
tebe ni gospod bog nece da oprostiiiii

citat od edna pesna od poznatiot poet i muzicar Muharem Serbezovski.

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
:vozbud::vozbud:wowwwwwww,kolku "smesno" ej.....stvarno treba da si go utnal mestoto na svetov za da se raduvas na vakvi raboti....i posle imalo intelegencija,kultura...idi begaj be....skrij se
abe imam inteligencija tebe da te stavam vo kjos i nikogas da ne mozes da izlezes od tamu do krajot na zivotot a ti ako si naucno obrazovan ke svatis deka ludeto ne nastanale od gospod i deka zenata ne e proizvod od edna obicna koska koja sakaat da ja nametnat mn religiozno-obrazovani licnosti zatoa te molam bidi maku posvesen za sto zboruvas i ke gi svatis rabotite od naucen aspekt i zatoa pls ne mi dosaduvaj zatoa sto ne si vo sostojba da mi kazuvas bidejki se gleda deka ne si dorasnat i treba da se vratis vo ucilisnite klupi kade sto ti e mestoto... sorry vaka ama jbg toa ti e:helou: papa:salut:

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
a ako cekas na gospod da ja zavrsi tvojata rabota veruvaj uste mn ima da cekas...zs ako ne si aj svrsis sam teska rab deka toj ke ja zavrsi mesto tebe...:nenene::tapp::salut:

Член од
13 август 2008
Мислења
58
Поени од реакции
1
i uste edno sakam da kazam vo vrska so religijata... 'se dodeka ne vidam so moite oci ne veruvam vo nisto' t.e jas sum materijalist ili realist pa ja gledam po realnata strana a toa e materijalnata a dali gospod postoi vo toa ke se uveram togas koga ke vidam so svoite oci...a dotogas papa:salut:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
percepcii, percipiranje ne e samo gledanje, tuku se sto moze da se oseti, dopre,vudi...

Член од
3 јуни 2008
Мислења
441
Поени од реакции
20
losi ljudi gore u vatri pakla
tebe ni gospod bog nece da oprosti
sto mi zlo ucini
svako ce da sazna
tvoju losu dusu svako ce da vidi
tebe ni gospod bog nece da oprostiiiii

citat od edna pesna od poznatiot poet i muzicar Muharem Serbezovski.

Koj taka surovo te izlazal?Da vidis ti,ustvari,"najdobrata" misla sto demonot im ja pika na vernicite vo glava e tokmu ona pogore,zasto noramlno,mu smeta spasenieto.misli toj padnal,pa ajde site po nego.no ne,Bog e moja nadez i spasenie.Zatoa sekojdnevno ke vikam na cel glas:"SLAVA TI BOZE".........i tocka......:helou:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
441
Поени од реакции
20
:helou:
abe imam inteligencija tebe da te stavam vo kjos i nikogas da ne mozes da izlezes od tamu do krajot na zivotot a ti ako si naucno obrazovan ke svatis deka ludeto ne nastanale od gospod i deka zenata ne e proizvod od edna obicna koska koja sakaat da ja nametnat mn religiozno-obrazovani licnosti zatoa te molam bidi maku posvesen za sto zboruvas i ke gi svatis rabotite od naucen aspekt i zatoa pls ne mi dosaduvaj zatoa sto ne si vo sostojba da mi kazuvas bidejki se gleda deka ne si dorasnat i treba da se vratis vo ucilisnite klupi kade sto ti e mestoto... sorry vaka ama jbg toa ti e:helou:papa:salut:

haha,brat,samo Bog moze za toa da odluci.nema da ja imas taa vlast,ako Bog ne ti ja dade.Toj odlucuva....na krajot na kraistata,sto moze eden covek da mi napravi?????.......:helou:I,da,kazi sto sakas za mene,tvoja rabota i nema potreba da se izvinuvas.Zarem se sramis od ona sto izleguva od tvojata usta?

Kajgana Shop

На врв Bottom