Justice for All
Tempus fugit
- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 1.372
- Поени од реакции
- 85
О’оо, некој ќе гори за ова.:pos2::pos2::pos2:fuck religion!!!
О’оо, некој ќе гори за ова.:pos2::pos2::pos2:fuck religion!!!
abe imam inteligencija tebe da te stavam vo kjos i nikogas da ne mozes da izlezes od tamu do krajot na zivotot a ti ako si naucno obrazovan ke svatis deka ludeto ne nastanale od gospod i deka zenata ne e proizvod od edna obicna koska koja sakaat da ja nametnat mn religiozno-obrazovani licnosti zatoa te molam bidi maku posvesen za sto zboruvas i ke gi svatis rabotite od naucen aspekt i zatoa pls ne mi dosaduvaj zatoa sto ne si vo sostojba da mi kazuvas bidejki se gleda deka ne si dorasnat i treba da se vratis vo ucilisnite klupi kade sto ti e mestoto... sorry vaka ama jbg toa ti e:helou: papa:salut:wowwwwwww,kolku "smesno" ej.....stvarno treba da si go utnal mestoto na svetov za da se raduvas na vakvi raboti....i posle imalo intelegencija,kultura...idi begaj be....skrij se
Значи ти не веруваш во прдеж.'se dodeka ne vidam so moite oci ne veruvam vo nisto'
losi ljudi gore u vatri pakla
tebe ni gospod bog nece da oprosti
sto mi zlo ucini
svako ce da sazna
tvoju losu dusu svako ce da vidi
tebe ni gospod bog nece da oprostiiiii
citat od edna pesna od poznatiot poet i muzicar Muharem Serbezovski.
abe imam inteligencija tebe da te stavam vo kjos i nikogas da ne mozes da izlezes od tamu do krajot na zivotot a ti ako si naucno obrazovan ke svatis deka ludeto ne nastanale od gospod i deka zenata ne e proizvod od edna obicna koska koja sakaat da ja nametnat mn religiozno-obrazovani licnosti zatoa te molam bidi maku posvesen za sto zboruvas i ke gi svatis rabotite od naucen aspekt i zatoa pls ne mi dosaduvaj zatoa sto ne si vo sostojba da mi kazuvas bidejki se gleda deka ne si dorasnat i treba da se vratis vo ucilisnite klupi kade sto ti e mestoto... sorry vaka ama jbg toa ti e:helou:papa:salut:
Значи ти не веруваш во прдеж.
abe neli imam izbor ili se zavisi od Bog kazete???