- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.830
- Поени од реакции
- 8.858
Не сум јас за мажачка.Пумо тури се во бизнис и ќе заработуваш и ти. Те бива или не?
Таман работа.
Не сум јас за мажачка.Пумо тури се во бизнис и ќе заработуваш и ти. Те бива или не?
Батали бе школи, најди некој домаќин ко мене и раѓај му децаНе сум јас за мажачка.
Таман работа.
Знам дека не си за геј брак ама незнаев дека си полигамичен бракБатали бе школи, најди некој домаќин ко мене и раѓај му деца
Ти си стар. Срамота е више вака јавно да те одбивамБатали бе школи, најди некој домаќин ко мене и раѓај му деца
јавно одбиј ме... тајно - дај миТи си стар. Срамота е више вака јавно да те одбивам
Да беше помлад, прв кандидат ќе ми беше![]()
Кога и да е ќе мораш да си најдеш работа ако мислиш да раниш деца. Знам дека си „малечка“ ама ќе пораснеш некој ден.Не сум јас за мажачка.
Таман работа.
Ај да не се повторувам, прочитај малце повеќе на темава.Кога и да е ќе мораш да си најдеш работа ако мислиш да раниш деца. Знам дека си „малечка“ ама ќе пораснеш некој ден.![]()
Не моит.јавно одбиј ме... тајно - дај ми
Има едно знакче(Ај да не се повторувам, прочитај малце повеќе на темава.
Не за друго, ами не сум сериозна во постот за кој ти се фати
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 15:53 ---
Не моит.
аххх стандардна шема... сите вака почнаа “стар си... неќам... не моит...“ па после проблеми бесани ноќи воздишки поезија планови за иднина....Не моит.
Ами од одма ме сфаќаат не се секирајИма едно знакче() корисити го.
Нај си море ти нешто наспроти себе, еееее старо аро, по млади да се гледало.аххх стандардна шема... сите вака почнаа “стар си... неќам... не моит...“ па после проблеми бесани ноќи воздишки поезија планови за иднина....
како и да е важно почнавме
нема страм бе ко ќе се емоции у питање, ја не сум мањак па да те частам 2-3 лози и одма да те носам у кола на секс, јас сум бе на повисоки духовни сфери, прошетки фатени за раце... разговори, нежни погледи и допири, па после тоа 2-3 лози и в кола....Нај си море ти нешто наспроти себе, еееее старо аро, по млади да се гледало.
Срам и арам да ти е.
Летко толку ли ти е досадна жена ти?нема страм бе ко ќе се емоции у питање, ја не сум мањак па да те частам 2-3 лози и одма да те носам у кола на секс, јас сум бе на повисоки духовни сфери, прошетки фатени за раце... разговори, нежни погледи и допири, па после тоа 2-3 лози и в кола....
не бе оти?Летко толку ли ти е досадна жена ти?
Имам впечаток дека ти треба дополнителна забава...може и грешамне бе оти?
ете дете....Имам впечаток дека ти треба дополнителна забава...може и грешам![]()