Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.190
Поени од реакции
2.162
Хехе, темава мислам дека е малку смешна, или пак поголемиот дел од членовите не се доволно упатени со сегашните случувања. Значи вака, како прво, во последно време се повеќе и повеќе има примери за Албанки кои се во близок контакт со Македонци, односно не е веќе времето кога сите Албанки се забулени и бегаат од луѓе низ град.
Прво, ќе коментирам од лично искуство, сум имал Албанки и тоа повеќе, некои само за секс а со дел и интересно забавување и излегувања на неколку пати. Па искрено мене ми се има случено случајно шетајќи се, најпрво од одредено растојание да забележам фина девојка, во мини сукња, стегната, разголен стомак, средена коса, во кратки црти ТИП-ТОП девојка, и кога доаѓам скроз до неа но во тој момент ни на крај памет не сум помислис дека е Албанка, се додека не и зазвона мобилниот и почна да зборува на Албански:).

Во голема заблуда сте и не сте свесни колку грешите ако мислите дека не постојат многу примери за блиски контакти на Албанки со Македонци. Точно дека дел од тие случки се чуваат во тајност, по барање на девојката, иначе добро пиша еден член погоре одете во Тетово да видите дали нема добри Албанки и дали не се дупат со Македонци. СЕ РАСТРУРААТ, и тоа многу повеќе отколку што може да си замислите, ако тоа не го гледате многу често јавно не значи дека не се случува на интимни места ;)

Поздрав со песната


П.С. СЕКС СО БРИЧЕНИ шалалала.
 

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Па паметни си се албанките не се како нашите да одат со кој ке стасат без да размислат на ситуацијата.
 

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Кој рекол дека е така? Имам другар што имаше женска, албанка. Ха.
 
Член од
9 јули 2010
Мислења
5
Поени од реакции
0
ZASHTO SE RUZNI BE... ETE ZATOA... i zatoa sto tatko i i majka i se voedno prvi bratuchedi... E RADI TOA... koj budala bi sakal devojka mu da ima zabi u ofsajd????
 
Член од
28 март 2006
Мислења
17.734
Поени од реакции
12.165
Хм, ружни...има и кај македонките и кај влаинките и турчинките...нема везе изгледот надворешен со националноста посебно последните една две децении кога и жената албанка како и другите влегува во општествените текови. Некои од нив по ништо не би ги познал дека се или не се албанки.

Туку...
П.С. СЕКС СО БРИЧЕНИ шалалала.
го претеравте со вреѓањево.
 

Фан на Интер

Rasturac na ZABAVI
Член од
26 јануари 2010
Мислења
612
Поени од реакции
22
Po definicija Ljubovta bi trebalo da e univerzalna da ne poznava granici ama nazalost vo Makedonija ne e taka Ljubovta kako i se drugo ne nacionalizirano i podeleno inaku na konkretnava tema ima dosta muabet nemama vreme vecerva ama u druga prilika ke iznesam iskreni primeri i stavovi bez nikakavi predrasudi
 
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
ма ако е симпатична и паметна одма ја фаќам за женска без пардон.
 

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ako si ubav decko intelegenten mozes da fakas i albanka i makedonka i turcinka...:helou:
 
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Не би рекол дека е така ..... Читај го ова.
Најдов една интересна статистика во весник кој ме изненади.

-Бројките покажуваат дека од 2003 година досега, браковите меѓу Македонци и Албанци расте. Минатата година бројката изнесувала 137, од кои 16 се кога невестата била Македонка, а момчето Албанец, додека бројот на склучени бракови на Албанка со Македонец е 121. Во 2007 година, бракови меѓу Македонка и Албанец имало 19, а на Албанка со Македонец – 169. Една година порано, нивниот број изнесувал 246, од кои меѓу Албанка и Македонец биле склучени 227 брака. -

Инаку јас познавам 2-3 такви бракови и сите се Македонка со Албанец иако испадна дека тие всушност се многу ретки.Така да го имав спротивното мислење. Јас не сум бил никогаш во врска или брак со Албанка иако мислам дека имало симпатии некој меѓу мене и 2-3 Албанки али, останало на тоа. Во последно време доста се социјализарам доста со муслиманки (Индонезики, Индики) и мислам дека се доста фини, културни и обзирни.

Ај толку од мене вие сега вадите теории за ова ако имате некои.


epa vaka biduva makedonec so albanka ama makedonka so Albanec ne biduva ne ja davame

--- надополнето ---

se imam lizeno so albanka i moze samo da kazam pofalni zborovo me voodusevi pozdrav do site albaniki na forumov a posebno makedonki so pesnata SVADBA MAKEDONSKA so ja stavi wheld
 

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Албанките се многу поконзервативни зошто односот на родителите кон нив е построг отколку кон машките Албанци.
Кога таквата врска би се дознала, можат да ја избркаат девојката од дома или веднаш да ја омажат за некој што не го сака.
Едноставно поголемиот дел од нив немаат доволно слобода, не џабе ги тераат да излагаат цели забулени.
Доста интересна тема :) Одсекогаш сум се прашувал дали постарите Албанки воопшто раѓаат женски деца или све патлаци се. Па мајко му стара, во кои школи учат во Скопјево??? Дали некогаш излегле подалеку од куќниот праг??? Ниту на Бит пазар неможам да видам девојче од Албанска националност па камоли да ја бркнам некаде :pos: Порано секогаш ми БЕШЕ (значи веќе не ми е :)) да фатам женска албанка, али курац, само стапови шетаат по градот :) И конечно лани се падна една со мене на факс. Ама грда ко крпа :pos: Нема да заборавам како ги вадеше нозете од штикли сред предавање и ги качуваше на клупа. Отука ми отиде секоја желба за Албанките :pos:
Иначе не ми е проблем што е муслиманка, сум имал врска со Турчинка која траеше дури две недели :pos: После се преориентирав на лов на Албанки али сепак си сватив дека поубаво од Македонката НЕМА :wub:
Јас одев секое лето на одмор во едно село со многу Албанци. Фората е, и покрај тоа што се знаев со многу Албанци машки оттаму, никад не упознав некоја Албанка. Видов дека постојат некојси 2,3 пати, смешно во однос на тоа колку пати сум ги видела машкиве.
 
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
surova vistina natural-girl sega duri gledate koja e prednosta da si makedonka cenete ja taa rabota za nekoja godina ni zapadot nema da i bide ramen.
 
Член од
7 јули 2010
Мислења
32
Поени од реакции
0
епа од моја гледна точка не познавам ниту еден мој пријател другар или човек кој имал албанка за девојка па затоа и јас. не би имал девојка албанка па дури и по цена на животот не сакм сојот наш македоски да го мешам со друг неубав сој :D
 

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.403
Поени од реакции
2.491
Ќе имаш девојка албанка и таа ќе ти биде последна со којашто си бил
 

Kajgana Shop

На врв Bottom