Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Albankite mnogu se lesni za edna vecer, od licno iskustvo vi kazvam. A za vrska e mnogu tesko.

Nie Makedoncinjata si se falime odma poslem nesto napraeno, i pola grad ke ne razberi. Vo toj pola grad mozi da se pogodi nekoj rodnina na devojkata Albanka i da bide lincuvana od domasnite.

Za razlika od nas, Albancite sekogas ko ke odat so nasa ne se falat i se mnogu poraet, za razlika od nas.
 
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.805
Поени од реакции
3.058
Има мн убави албанки и кои не се толку примитивни, туку во "чекор со времето" имав прилика да добијам корпа од албанка која многу ја ценам, и е една од позгодните типки што сум ги сретнал. Иако повеќето не се такви..
 
F

Frankie Yale

Гостин
Јаки се албанките, 70% од албанкиве тука се грди и примитивни ама оние другите 30% што се убави ма сите македонки, турчинки, србинки заедно можат да им се фатат... Што има кај мене у маало едно 3-4 убави, паааааа... Супермодели, али јбг треба мерцедес да имаш за такви :)
 
L

Liberation

Гостин
прво ако имаш поголема среќа ќе поминеш само со ќотек ама со ЌОТЕК квалитетен не со два три шамари :pos: ... ако немаш толку среќа ќе поминеш со олово :) таков им е менталитетот ваљда... убаво си викаше Владо Јаневски "Да сте негде далеку би биле филмски пар ама татко и е од село близу Гостивар"
Баш тоа е причината... :(
[video]http://www.tubechop.com/watch/90420[/video]
 
A

Auditore

Гостин
Не сум имал искуство со Албанка, ниту имам некој другар што е во врска со Албанка па затоа ќе го изнесам мојот став.
Значи, зошто Македонците не фаќаат Албанки за девојки?
Вака, во Македонија е ситуацијата таква што уште владеат предрасуди, а тие произлегуваат од простаклукот и не цивилизираноста.
Ние уште не сме оладени со браќата, а никад и нема да бидеме.
1. Македонците не сакаат Албанки за врска/брак најпрвин поради верата.
2. Не сакаат поради тоа што постојат бројни предрасуди, и кога би било нешто би било во строга тајност, а дури и кога не би било во тајност за тоа ќе труби цел град и тој ќе остане обележан.
3. Нивните браќа се заебани момци без мозок(без навреда) и без око да им трепне ќе дојдат ќе те испукаат, ќе те направат решето.
Денес, Албанките не се веќе како што беа и гледам почнале и да се облекуваат фенси, да ги покажуваат своите облини итд. Албанките многу сакаат да се во друштво со Македонци затоа што сме поопуштени момци, али ај да не вртам ко киша око Крагујевца да кажам. Без навреда другови Албанци, али Албанките денес многу сакаат секс со Македонци поради две причини, знаеме да уживаме во сексот и втора причина здосадено им е веќе од кабрио.
 
Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Нема поубаво девојче од македонче. Јас дечко албанец не сум имала а за другите незнам :)
 

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Одлична тема која докажува дека машките се попаметни од жените!!!!
 
С

сашенко

Гостин
Абе има многу убави девојки албанки ама неизвесноста дали ке доживееш да ја видиш и утре е малку проблематична...Без разлика дали наш ке фати девојка албанка или некој албанец неможе тоа да помине лесно.Мора да се јават тие нејзините одма и да мрчат или пак обратно ако некој нивни фати македонка одма се собираат нашите и добиваат некоја сила и јавна туча се праи....
 
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Незнам за вас. Ама во мое опкружување има многу повеќе албанки или од др националност или вероисповест кои што одат со машки шо се од мак национаност или христијанска вероисповест.
Да не треба да отворам тема кажете?
 

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Никогаш не сум фатил албанка за девојка затоа што и никогаш не сум видел албанка! Ги држат затворени по дома, како да ги видам? Или ако излезат од дома обавезно се во придружба на своите 12 браќа и неможеш да и пријдеш. А ако не се во присуство на своите браќа тогаш се облечени во едно 10-тина метро платно и главата во земја.
Ете затоа.
 

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
Шо сте се згнале бе по анорексични абе да има месце да има што да фатиш а не тука шо коска ли ке факам...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom