Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

S

Sheldon Cooper

Гостин
па не е лоша идеjава, би фаќале и албанки ама си го ризикуваме животот така (здивени браќа и братучеди кои би не бркале со пушка!) хехе

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
Образложи зашто мислиш дека ја утнав.

Реков дискриминаторски односи ради верата, етничката припадност, несогласувањата итн итн. Ние луѓето си иаме стереотипи у глаата. Еве глеам згоден/а Албанец/Албанка, а не го знаеме тоа, тука може да профрчат позитивни коментари. И после дознавам дека не е наш/а и одма ни се менува сликата. Без никаква причина. Онака затоа што е всадено. Тоа можеби е негативна појава, но така сме навикнати и така ќе си остане. Проблемот е доколку некој нема предрасуди и такви срања. Ние скептиците ќе го осудуваме. Тоа е, така сме се научиле
Значи сите што мислите вака патите од суеверије.

Кај мене и кај многу други (што рече Пикасо едуцирани ) воопшто не влијае религиската и националната припадност.

Ако јас правам поделби помеѓу моите сограѓани тоа Е ЗНАК дека јас не сум спремен да излезам пред јавноста и да имам контакти со луѓе. (Мислам дека донекаде сум јасен).

Воопшто не ти е најс мислењето, терај си !

T

Tetro

Гостин
Значи сите што мислите вака патите од суеверије.
Кај мене и кај многу други (што рече Пикасо едуцирани )..............
Едуцирани по гледиште на Пикасо???????? :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Еве троа цитати од споменатиот член:
Picasso` напиша:
Абе какво Баховско, седи, жити очи немаш две чисти, какво баховско, туку не ме наведувај на оф топици, ќути, седи, оди со имамите и со попојте решавајте религиски загатки, немој со твоите прости форми на размислување да бербатиш цели теми.
Picasso` напиша:
О глупаку, во Косово, во 1912....................
Не јади лајна, коа не знајш ќути. Турците Косово го нарекувале Албанија, тоа, ама не само турците офчичке мало, туку и други, странци..
Дека србите окупирале, знаел цел свет, само вие не офци нестрижени, само вие не..
Шо мајка србите барале во скадар, офцо...
Еве шутрак да знајш, да не јадиш лајна, и тука ли Американците финансираа да умираат Албанци а?
да не јадиш лајна, разбра клето славјанче?
Picasso` напиша:
Абе ропак, кај е сигурното, каде е? Дај да видиме статистика, дај да видиме пописи, дај, не туку јади бурек. Претеравте со национализмите, стока!
Еве нискоинтелегентен лајнар шо ќе ти кажи. Браво, погоди како прст во гомно! Браво!
Picasso` напиша:
Шо си читал ти бре, не си прочитал во животот една етикета од пијачка бе море сурле, ти си прочитал, во Белград. Цел свет Косово го нарекува во тоа време, Албанија, ова лајненичево, се наоѓа храбро (како патем сите Маќедонци), и оп, одбранбен играч на Србите, читал тој. По архиви чепкал, да те чепнат и да те осакатат, сељак прост.
Picasso` напиша:
Еве лајнарче мало македонче, како ги цртале картите во тие времиња:
Picasso` напиша:
Море не го интесира сељаков, за такви нешта,........................Стоп eat гомненици...
Picasso` напиша:
Кај ги виде двојните аршини бе чкомбе?.............Ај сега мрш.
Едукацијата и воспитувањето не прават културни и цивилизирани. Цитатите покажуваат дека споменатиот член има проблеми во комуникацијата. :)

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Едукацијата и воспитувањето не прават културни и цивилизирани. Цитатите покажуваат дека споменатиот член има проблеми во комуникацијата. :)
Ама не е то тема. Јас немам проблем со македонци, јас имам девојка македонка, јас и за жена ќе си ја земам, и деца кога ќе имам, нема да имаат проблеми, затоа што јас не ги ставам во сликата онаквите како тебе љоповци, туку ставам личности што вредат. Вакви како тебе, стават луѓе со Паланечка свест.
И не бегај оф топик и не тропај глупости. Се е состојба на свеста, со која што ти очито имаш проблем. Ајт сиктер сега.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.150
Поени од реакции
83.856
Кај мене и кај многу други (што рече Пикасо едуцирани ) воопшто не влијае религиската и националната припадност.
Иди прво прочитај си ги постовите на подфорум Религија.

...не, нема да се помачам да ти вадам цитати, ти многу добро си знаеш што си рекол

Член од
25 октомври 2010
Мислења
25
Поени од реакции
1
Па гледаме што прават Албанците како народ, знаеме дека има голема шанса за и ние да го нае*ме.

reemteY

Ако...
Член од
27 март 2009
Мислења
426
Поени од реакции
36
Иди прво прочитај си ги постовите на подфорум Религија.

...не, нема да се помачам да ти вадам цитати, ти многу добро си знаеш што си рекол
Да многу добро знам што сум рекол!
Тука е подфорум Љубов и Секс, и мора да ти кажам дека имам доста искуство со Македонки, има форумџии и лично што ме знаат, кој сум што сум. И затоа велам дека не ми сметат.
Ајде Чус.

--- надополнето ---

Оти че го пукате? :vozbud:

Имајте пријатен ден.

Ако има потреба и тоа ќе го сториме !

Ти пријатна вечер.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
да ама со албанки што се католици :)
со муслиманки ке има проблеми

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Ne poddrzuvam ni vrski ni brakovi pomegju makedonci i albanci ....strogoNE!
Оти мори моме не поддржуваш? Знам оти...

Сакаш да ти кажам? Ај замолиме, ќе ти кажам на пп... ;)

(ќе се изненадиш од одговорот)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Оти мори моме не поддржуваш? Знам оти...

Сакаш да ти кажам? Ај замолиме, ќе ти кажам на пп... ;)

(ќе се изненадиш од одговорот)
Аххх Пикасо...шмек финта. :)
Преку ПП до уште една македонка! :)
Пиши бе тука и мене ме интересира твојот одговор :)
Инаку ОН топикк. Според мене шмекот нема граници!

--- надополнето ---

Да не глумиме лудило и холивуд! Во оваа држава има вакви мешани бракови али многу ретко! Има и македонско-албанско сексање не дека не!
Но, овде во Македонија уште долго ќе држи бракот со "своите". Да, љубовта е слепа, шмекот нема граници не знам шо али знам во какво општество живеам. Знам дека таа љубов нема да трае и тешко ќе биде признаена! Не зборам за исклучоци. Примерот со Борјан новинарот и Амернис Нокшиќи се први од познативе коишто во време на војна ја избација својата љубов! Некој ги осудија а некој ги фалеа. Битно ете ги...ги гледам...шетаат среќни со две дечиња! Можеби и нашиот Пикасо е во среќна врска со македонско девојче китка шарена! И бидете среќни! НО факт е дека не живееме многу сложно. Океј...се дружиме некогаш, соработуваме ама за брак процентуално овие два народа нема да се спојат у брза иднина! Сеуште ќе владее по дома она Кај од сите најде со албанец или Кај најде со тоа каурско курвиче! Факт е. Сме слушале такви муабети и ќе останат! Многу врски такви биле забранети од фамилиите!
А за да не биде тоа така треба стварно да почнеме да ЖИВЕЕМЕ сложно или да се обидеме! Се додека има мржња секогаш ќе биде проблем! На одговорот на прашањето ќе одговорам дека имам видено по Скопјево убави албанки. Јас лично освен шмек не знам дали би се впуштил у љубовен занес со Албанка. Најмногу ради причината погоре наведена!

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
Па прво и основно затоа што во скорешно минато се уште се зимале први братучеди и албанците не се баш убав народ не викам дека нема исклучоци ама се доста ретки аи самото воспитување игра голема улога што е сосема погрешно сепак сите сме луге некој сме добри некој сме лоши тоа може да биде причина да нејкеме врска со таков човек а религијата и националноста најмалце говорат за тоа каков човек си тоа се предрасуди у старт по тоа мислење странциве од запад не би требале да не погледнат нас заостанативе балканци воопшто но сепак има бракови и врски што значи дека се помалку се гледа на тоа како причина дали некој ке сака или нема да сака да има врска со некој од друга националност или вероисповед а у секој случај верат ја губу важноста барем кај христијаните кај муслиманите незнам како е верувам дека тие се уште се поголеми фанатици за религија искрено се надевам дека не е така али ете кај што има религија нема напредок

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Има има само си се кријат, е сеа кај нашиве девојки веќе не е толку скришно немаат некоја мака да си имаат албанци за момци, арно ама другиве пак мораат малку од дома, малку од околина пуста балканштина тоа ти прави, јас имам братучетка која е родена во Виена таму и живее и се вљуби девојчето во босанец, леле леле кој траги комедии ги напраија нејзините, море му се закануваа на момакот дека ќе му викнеле срби да ги погубат со се фамилија, и што напраија ништо, празна слама, оваа си отиде кај него, сега имаат две деца, девојче и машко, е сеа оваа нашава си е змијче, нит сунет дозволува нит ништо, кутрата и свекрва в пазуви си поплукува ама тоа ти е тражили сте гледајте, и што е мнгоу битно во целава ситуација они двајца претерано многу се сакаат и имаат прекрасен брак сите други гомно јадци од страна им се стаени на игно и ето ви синдифакрела стори. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom