S
Sheldon Cooper
Гостин
па не е лоша идеjава, би фаќале и албанки ама си го ризикуваме животот така (здивени браќа и братучеди кои би не бркале со пушка!) хехе
Мислев на Христијанската вера и муслиманската...ок..sorry за грешкатаepten. Albanci i makeonci ne se veri tuku nacionalnosti.
Значи сите што мислите вака патите од суеверије.Образложи зашто мислиш дека ја утнав.
Реков дискриминаторски односи ради верата, етничката припадност, несогласувањата итн итн. Ние луѓето си иаме стереотипи у глаата. Еве глеам згоден/а Албанец/Албанка, а не го знаеме тоа, тука може да профрчат позитивни коментари. И после дознавам дека не е наш/а и одма ни се менува сликата. Без никаква причина. Онака затоа што е всадено. Тоа можеби е негативна појава, но така сме навикнати и така ќе си остане. Проблемот е доколку некој нема предрасуди и такви срања. Ние скептиците ќе го осудуваме. Тоа е, така сме се научиле
Едуцирани по гледиште на Пикасо???????? :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:Значи сите што мислите вака патите од суеверије.
Кај мене и кај многу други (што рече Пикасо едуцирани )..............
Picasso` напиша:Абе какво Баховско, седи, жити очи немаш две чисти, какво баховско, туку не ме наведувај на оф топици, ќути, седи, оди со имамите и со попојте решавајте религиски загатки, немој со твоите прости форми на размислување да бербатиш цели теми.
Picasso` напиша:О глупаку, во Косово, во 1912....................
Не јади лајна, коа не знајш ќути. Турците Косово го нарекувале Албанија, тоа, ама не само турците офчичке мало, туку и други, странци..
Дека србите окупирале, знаел цел свет, само вие не офци нестрижени, само вие не..
Шо мајка србите барале во скадар, офцо...
Еве шутрак да знајш, да не јадиш лајна, и тука ли Американците финансираа да умираат Албанци а?
да не јадиш лајна, разбра клето славјанче?
Picasso` напиша:Абе ропак, кај е сигурното, каде е? Дај да видиме статистика, дај да видиме пописи, дај, не туку јади бурек. Претеравте со национализмите, стока!
Еве нискоинтелегентен лајнар шо ќе ти кажи. Браво, погоди како прст во гомно! Браво!
Picasso` напиша:Шо си читал ти бре, не си прочитал во животот една етикета од пијачка бе море сурле, ти си прочитал, во Белград. Цел свет Косово го нарекува во тоа време, Албанија, ова лајненичево, се наоѓа храбро (како патем сите Маќедонци), и оп, одбранбен играч на Србите, читал тој. По архиви чепкал, да те чепнат и да те осакатат, сељак прост.
Picasso` напиша:Еве лајнарче мало македонче, како ги цртале картите во тие времиња:
Picasso` напиша:Море не го интесира сељаков, за такви нешта,........................Стоп eat гомненици...
Едукацијата и воспитувањето не прават културни и цивилизирани. Цитатите покажуваат дека споменатиот член има проблеми во комуникацијата.Picasso` напиша:Кај ги виде двојните аршини бе чкомбе?.............Ај сега мрш.
Ама не е то тема. Јас немам проблем со македонци, јас имам девојка македонка, јас и за жена ќе си ја земам, и деца кога ќе имам, нема да имаат проблеми, затоа што јас не ги ставам во сликата онаквите како тебе љоповци, туку ставам личности што вредат. Вакви како тебе, стават луѓе со Паланечка свест.Едукацијата и воспитувањето не прават културни и цивилизирани. Цитатите покажуваат дека споменатиот член има проблеми во комуникацијата.
Иди прво прочитај си ги постовите на подфорум Религија.Кај мене и кај многу други (што рече Пикасо едуцирани ) воопшто не влијае религиската и националната припадност.
Да многу добро знам што сум рекол!Иди прво прочитај си ги постовите на подфорум Религија.
...не, нема да се помачам да ти вадам цитати, ти многу добро си знаеш што си рекол
Оти че го пукате?
Имајте пријатен ден.
Оти мори моме не поддржуваш? Знам оти...Ne poddrzuvam ni vrski ni brakovi pomegju makedonci i albanci ....strogoNE!
Аххх Пикасо...шмек финта.Оти мори моме не поддржуваш? Знам оти...
Сакаш да ти кажам? Ај замолиме, ќе ти кажам на пп...
(ќе се изненадиш од одговорот)