vodkamixx напиша:Абе на тие што ќе им белее косата кога ќе им ги кажеш годините е бидејќи тие се од старата генерација, новава генерација е генерација кога на девојќите прво цицките им растат па после забчињата.
Би рекла дека на поновиве генерација прво мозокот им се развиват па после им растат забчињата :kajg:vodkamixx напиша:Абе на тие што ќе им белее косата кога ќе им ги кажеш годините е бидејќи тие се од старата генерација, новава генерација е генерација кога на девојќите прво цицките им растат па после забчињата.
Bravo.Tocno.SLaCk напиша:Луѓето ги кријат годините кога се наоѓаат во друштво или опкружување кое не би ги прифатило заради нивните години. А место да се кријат треба да си одат.
Acid напиша:Шминка = залажување. Со шминка ги залажуваш другите дека си помлада (поубава). Можеби не си свесна, ама индиректно ги криеш годините на тој начин.A ti mladicu zosto kupuvas novi patiki, bluzi i farmerki? Zosto se ceslas? Ma zosto se zalazuvas uopste i sebe si i drugite deka si poubav od sto si?
Macence напиша:Acid напиша:Шминка = залажување. Со шминка ги залажуваш другите дека си помлада (поубава). Можеби не си свесна, ама индиректно ги криеш годините на тој начин.Колку ова нема врска!A ti mladicu zosto kupuvas novi patiki, bluzi i farmerki? Zosto se ceslas? Ma zosto se zalazuvas uopste i sebe si i drugite deka si poubav od sto si?
Некои со шминката ги шминкаат и годините,16 годишно девојче се прави да изгледа како 20 годишна,за разлика од постарите кои со шмиката покриваат некои недостатоци и се трудат да изгледаат помлади!
Каква врска има тоа со патиките,фармерките и блузите?:nesum:
I am a bitch напиша:Не сум излажала. Е да бе сеа 15 години имам ќе лажам. Не занм дали ме излажале, може[/quote
?!!?? Што ти значеше па ова. Фактот дека јас имам 15 години треба да лазам за моите години? Извини ама коментаров не ти е на место.:nenene: Тоа шо сум помал не мора да значи дека лазам, баш сум горд со тоа дека иам 15 години и на сите кои ме прасуваат им казувам!
23 a у профил 17 :nesum:Bada Bing! напиша:Не се крие ништо. 23 сум.