Зошто девојките одат секогаш во WC во парови?

Член од
16 јуни 2005
Мислења
3
Поени од реакции
0
Мистичен напиша:
За да се договорат која кого ќе го "нападне" oд момците во друштвото.
Или врска неам? :)
Najcesto e naprotiv koja kogo da go odbegne :) Sekogas strategii se pravele vo wc , taka da ne bese daleku od vistinata :))

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
MissSexy напиша:
Najcesto e naprotiv koja kogo da go odbegne :) Sekogas strategii se pravele vo wc , taka da ne bese daleku od vistinata :))
Браво за мислата што никако да ми дојде да ја кажам :lol: :lol: :lol: :wink:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Znaci so drugi zborovi da ja osetite, diskutirate i organizirate "vlagata" vo doticniot objekt.... :lol: :lol: :lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
За да си ја проверат шминката, да си се пофалат колку убаво изгледаат, за да си поприкажат кој на која и се допаѓа, затоа што сам со себе неможеш да оговараш?

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Acid напиша:
За да си ја проверат шминката, да си се пофалат колку убаво изгледаат, за да си поприкажат кој на која и се допаѓа, затоа што сам со себе неможеш да оговараш?
И воедно да не заебат нас машките. Не дај боже во некое женско друштво да и се присвиѓаш на најнеубавата (а тебе ти се виѓа некоја од подобрите). Отидоа ли у WC, тури пепел ... или ќе се лижеш со наружната, или ќе си останеш со таквото во рака :?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Нема бе потреба да се лижеш : биди искрен и кажи и едноставно дека не е твој тип :wink:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Macedalien напиша:
Нема бе потреба да се лижеш : биди искрен и кажи и едноставно дека не е твој тип :wink:
Да, ама таа што си ја симпатишал нема никад да ја лижеш :wink:

D

DJ_DEXTER

Гостин
Еииииии сум имал прилика

е па вака .. јас многу пати сум имал прилика да „присуствувам’’ на тој чин така да не е ништо посебно .. првата девојка ја прашува втората каква ми е шминката :lol: :lol: :lol: ..
не знам. може тоа било цензура пред мене .. шо знам .. јас со многу другарки сум влегувал во ВЦ ама се понашаат нормално .исто така еднаш го искеов прстот и влегов да се замијам и исто така повеќе девојки се шминкаа , тоа им е секојдневие ..

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Re: Еииииии сум имал прилика

DJ_DEXTER напиша:
е па вака .. јас многу пати сум имал прилика да „присуствувам’’ на тој чин така да не е ништо посебно .. првата девојка ја прашува втората каква ми е шминката :lol: :lol: :lol: ..
не знам. може тоа било цензура пред мене .. шо знам .. јас со многу другарки сум влегувал во ВЦ ама се понашаат нормално .исто така еднаш го искеов прстот и влегов да се замијам и исто така повеќе девојки се шминкаа , тоа им е секојдневие ..
шо мајка си барал у женско ве це :D

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
еве со праат, сценарио
Женска А и Б стануваат од маса и одат пред огледало се гледат и двете во огледало и едната ставува маскара на очи а друга и збори за последната тема на разговор пред да тргнат и/или за дечкото, која ва видела ва кафиќот или како е облечена. потоа си ја местат шминката си ги местат прслуците и потоа се вртат една према друга (како да не се виделе себе си во огледало) и си излагват срекни и насмеени :D (сето тоа се случува отпосле нуждата) 8) :D

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Arvandor напиша:
еве со праат, сценарио
Женска А и Б стануваат од маса и одат пред огледало се гледат и двете во огледало и едната ставува маскара на очи а друга и збори за последната тема на разговор пред да тргнат и/или за дечкото, која ва видела ва кафиќот или како е облечена. потоа си ја местат шминката си ги местат прслуците и потоа се вртат една према друга (како да не се виделе себе си во огледало) и си излагват срекни и насмеени :D (сето тоа се случува отпосле нуждата) 8) :D

:lol: :lol: :lol: :lol: ова и ја сум го видел, на филм :lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Брат филм не филм тоа ти е реалноста ако не за друго имам сестра оне нешо ми поткажува.

aNi

Член од
21 мај 2005
Мислења
23
Поени од реакции
3
Devojkite sekogash odat vo WC vo parovi bidejki vie mashkite ako videte devojka sama bez drushtvo ( dodeka taa odi vo wc) ke ja napadnete... a takvite shto sakaat da gi 'napagjaat' si odat i sami. :P :D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.951
Arvandor напиша:
еве со праат, сценарио
Јас во тоа се уверив додека работеф во мек доналдс на рекорд, посебно у петоците и саботите пред полноќ. Одејќи да ги средам тоалетите влагам и у женскиот и без да им пречам си ја извршувам задачата и ги гледам тегнат тоа градниците негоре,мењаат кармините и сл. ;) и останатите работи шо ги наведе Arvandor.

Kajgana Shop

На врв Bottom