Najcesto e naprotiv koja kogo da go odbegne Sekogas strategii se pravele vo wc , taka da ne bese daleku od vistinata )Мистичен напиша:За да се договорат која кого ќе го "нападне" oд момците во друштвото.
Или врска неам?
Najcesto e naprotiv koja kogo da go odbegne Sekogas strategii se pravele vo wc , taka da ne bese daleku od vistinata )Мистичен напиша:За да се договорат која кого ќе го "нападне" oд момците во друштвото.
Или врска неам?
Браво за мислата што никако да ми дојде да ја кажам :lol: :lol: :lol: :wink:MissSexy напиша:Najcesto e naprotiv koja kogo da go odbegne Sekogas strategii se pravele vo wc , taka da ne bese daleku od vistinata )
Корект!Eko1 напиша:Znaci so drugi zborovi da ja osetite, diskutirate i organizirate "vlagata" vo doticniot objekt.... :lol: :lol: :lol:
И воедно да не заебат нас машките. Не дај боже во некое женско друштво да и се присвиѓаш на најнеубавата (а тебе ти се виѓа некоја од подобрите). Отидоа ли у WC, тури пепел ... или ќе се лижеш со наружната, или ќе си останеш со таквото во рака :?Acid напиша:За да си ја проверат шминката, да си се пофалат колку убаво изгледаат, за да си поприкажат кој на која и се допаѓа, затоа што сам со себе неможеш да оговараш?
Да, ама таа што си ја симпатишал нема никад да ја лижеш :wink:Macedalien напиша:Нема бе потреба да се лижеш : биди искрен и кажи и едноставно дека не е твој тип :wink:
шо мајка си барал у женско ве цеDJ_DEXTER напиша:е па вака .. јас многу пати сум имал прилика да „присуствувам’’ на тој чин така да не е ништо посебно .. првата девојка ја прашува втората каква ми е шминката :lol: :lol: :lol: ..
не знам. може тоа било цензура пред мене .. шо знам .. јас со многу другарки сум влегувал во ВЦ ама се понашаат нормално .исто така еднаш го искеов прстот и влегов да се замијам и исто така повеќе девојки се шминкаа , тоа им е секојдневие ..
Arvandor напиша:еве со праат, сценарио
Женска А и Б стануваат од маса и одат пред огледало се гледат и двете во огледало и едната ставува маскара на очи а друга и збори за последната тема на разговор пред да тргнат и/или за дечкото, која ва видела ва кафиќот или како е облечена. потоа си ја местат шминката си ги местат прслуците и потоа се вртат една према друга (како да не се виделе себе си во огледало) и си излагват срекни и насмеени (сето тоа се случува отпосле нуждата) 8)
Јас во тоа се уверив додека работеф во мек доналдс на рекорд, посебно у петоците и саботите пред полноќ. Одејќи да ги средам тоалетите влагам и у женскиот и без да им пречам си ја извршувам задачата и ги гледам тегнат тоа градниците негоре,мењаат кармините и сл. и останатите работи шо ги наведе Arvandor.Arvandor напиша:еве со праат, сценарио
Женска А и Б стануваат од маса и одат пред огледало се гледат и двете во огледало и едната ставува маскара на очи а друга и збори за последната тема на разговор пред да тргнат и/или за дечкото, која ва видела ва кафиќот или како е облечена. потоа си ја местат шминката си ги местат прслуците и потоа се вртат една према друга (како да не се виделе себе си во огледало) и си излагват срекни и насмеени (сето тоа се случува отпосле нуждата) 8)