Абе ај уште еднаш ќе си го пуштите на 22ри и готово
Да да, уште еднаш ќе ви го пуштиме и ќе ве пратиме во историјата
Абе ај уште еднаш ќе си го пуштите на 22ри и готово
Да да, уште еднаш ќе ви го пуштиме и ќе ве пратиме во историјата
Образложи ми го предавник зборчето ? Што направил Заев за да биде предавник ?:jaj:Zaedno ke si se fatite pod raka i VMRO i SDSM i ke odite vo istorija!!!
No kako predavnici!!!!!!!!!!!!!
Go osiromasivte i go unistivte Makedonskiot narod i Makedonskata drzava i za toa ke odgovarate predavnici!!!!
Ај да не е ПРАШИНА тај пат може да го крстаме ПОБЕДА СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНА.ВМРОВЧИЊА УШТЕ ВО 20часот ќе се знае кој ќе тепа.Абе ај уште еднаш ќе си го пуштите на 22ри и готово
саа местат тама, а од штабо цел ден ече му3ика...Почна да ече музика низ центаро веќе... уште сега ли се спремат за митинго или има нешто друго?
SDSM i VMRO se glavnite vinovnici za situacijata vo koja se naogja Makedonija i Makedonskiot narod!!!Образложи ми го предавник зборчето ? Што направил Заев за да биде предавник ?:jaj:
Абе Зајев лаже ко онакво. Кај му се инвестициите, само ги измислува и демек некој го спречува во тоа. Типично лажчиво комунарче. Мизерија жива.
Тешко дека ќе имат приближни прогнози, ја на пример јас сум сигурна дека мојто целокупно смејство го планират за Заев, а пола нема да бидаме присутни за изборите ))Ај бе, штабски фаци, кажете нешто прогнози, коефициенти....
Ама, реални, не 3:1, 5:1...
Нема да ве избркаат од партијата, не се плашете
И во Дуелот, зад Бонева имаше скриено монитор на кој му ги пишуваа одговорите на Заев нели?Абе СДС-овци, нели гледате дека Заев е полуписмен. Не знае да каже два збора. Да го нема Калајџиев кој му ги пишува заебаните говори овој ке биде како ретардињо.