bounty_hunter
Фатенко
- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 1.268
- Поени од реакции
- 322
Секогаш ми грешава за нешто, па после ми вика "извини, згрешив...ела ќе ти дам да се смириме". Поочигледно здравје.
Сеа тераш празни муабети. Сите сакаат големи и вкусни патлиџани. Сакаш со јаболки, сите сакаат зрели и свежи. Некој сака делишес некој идаред, ама сите сакаат тие да бидат највкусни колку што може тој вид да биде. Да биде врв на јаболкопроизводството. Немаш пари, ќе јадеш тетовки... тоа е тоа.На пазар луѓе се снаоѓаат. Некому ќе продадат поскапо, некому поефтино-зависи како се снаоѓаш во оценување, ценкање и процена.
Макар што јас чекам домати кои ќе имаат мирис и вкус, а овие за 150 се само однадвор фини, значи џабе ќе ги плаќам (ко од гума се...или од силикон)
Кога барам јаболка, ни најситни ни најкрупни. Едните се збирани од паднати и од отпадоци, другите се прскани-жив отров
Јас не се согласувам. Ми се има случено.Секогаш постојат исклучоци, секогаш постојат поинакви начини, секогаш постои нешто за кое ќе можеш да се фатиш и да речеш “аха, гледаш дека не смееш да генерализираш“ ама навистина смееш, бидејќи атрактивните девојки паѓаат на атрактивни коктелчиња, атрактивните момчиња (како и да ја перцепираат девојките оваа категорија) паѓаат на големи гради и холивудска фризура.
Ама, у хипотетичка а не категоричка ситуација, кога од истите момци, истото ќе им се случи на куп девојки поатрактивни од вас, ќе проработи “каде ли згрешивме“ црвчето.:smir:Јас не се согласувам. Ми се има случено.
Ми беше роденден и го славев во Картел, имав покането куп атрактивни девојки и имавме нарачано коктели. Кога планиравме да порачаме, турата ни беше платена од 2ца момци од спротива.
Само ги погледнавме во знак на благодарност и не покажавме никаков интерес натаму. Ситуацијата изгледаше глупаво. Мислеа дека ќе потрчаме по нив, или ќе ги поканевме на сепаре, а ние дојдовме да се забавуваме. Така да, сепак не смееш да генерализираш, затоа што секоја атрактивна девојка не е и лесна. :smir:
Еј...предупредувачки шмек!Глеј колку се изменило времето.Порано сам идеше да побара број,а сега како пичица келнер праќа.Каде замина храброста на мажите?
..lolol huahuehahua..Ама, у хипотетичка а не категоричка ситуација, кога од истите момци, истото ќе им се случи на куп девојки поатрактивни од вас, ќе проработи “каде ли згрешивме“ црвчето.:smir:
Се што е квалитетно, е на цена. Само што, има различни квалитети како што и сите луѓе си имаат различни приоритети. А копуци шо частат ќе има додека постојат и ебоповикателни девојки.
Поздрав.
..lolol[/email] huahuehahua..
Си обрнал/а внимание на императивите. Браво за тебе.
Секој има одреден квалитет, а цената за тоа не мора да биде материјално откупување или частење коктели. Можам да си дозволам сама да си го купам она што ми е потребно и сум личност која не дозволува да и биде плаќано нешто, бил тоа другар или рандом човек од спротивниот пол, затоа што мене ми е непријатно. А јас не одам на својот роденден за да бидам ебоповикателна пред другите, јас или било кој од моите другарки. Отидовме за забава, а доказот дека не секој паѓа на платена пијачка лежи таму. Секоја атрактивна, дотерана не спаѓа во вашата проста дефиниција за курва, дроља, лесна, ебоповикателна etc.
Знак на допадливост а?Noodle, batali ebopovikatelnosta!
Taa e ili kategoricka ili hipoteticka!
Kako hipoteticnosta na cestenjeto celo separe od dvajca moroni i kategoricnosta na laznosta na istiot toj iskaz!
Nego, da ti pustam po kelner pijacka za da mi dades skype? Msn ne koristam?!:pos2::back: