Златна зора во акција низ Атина

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.850
Поени од реакции
10.300
Без да навлегувам во глупоќата на оние што се од Македонија а пишуваат вакви пораки (да е до Златна Зора сите би не испоубиле), ова изгледа ко некој у полското ВЦ да си ги нацртал :icon_lol:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Ако се расисти и мразат црна раса треба прво сами себе да се испоубиваат.
Како бегалец од Сомалија на пример и ја би одел во Европа преку Пиреја (или веќе како доаѓаат), корумпирано им е од најобичен полицаец па се до министер - кој К доселениците им се криви. Исто колку што им е Германија крива што се испозадолжени, копуци балкански.
Кога си дошол до некое ниво да се замишљаш дека си супериорен во однос на некого барем да имаш малку средено општество....
I Am A Humanitarian Which Is Why I FIRMLY Believe In Racial Separation

.

SYNOPSIS: Those who promote multiracial/multicultural societies generally mean well in that they feel they're creating a more peaceful world. But they ignore the lessons of history and thus are essentially laying the seeds for unimaginable future conflict and bloodshed.
Multiculturalism within a nation leads to internal tension and eventual violent conflict... 6,000 years of human warfare proves this (i.e., roughly 80% of all wars throughout history are rooted in racial/ethnic/religious conflict). All races and ethnicities are "tribal" & separatist in nature - these innate characteristics of human nature must be accepted and public policy should be crafted with such characteristics in mind. Hence, racial/ethnic homogeneity should be encouraged by policy makers. Pursuing racial/ethnic homogeneity is the most humane way to organize the world's peoples.

I don't have anything against Mexicans.... in Mexico. I don't have anything against Nigerians... in Nigeria. Mexicans should remain in Mexico. Nigerians should remain in Nigeria... and so on. Further, I hope Mexicans, Nigerians and all peoples of the world live healthy and productive lives in their respective countries. I do notwish ill on any peoples of the world.

The next point I will make is a central concern of all people on the political far-right. As established by the United Nations Charter in 1945, each people/ethnicity/racial group should have their own geographic area on Earth (i.e., a bordered country) in which to exercise their right to self-determination as aunique people/ethnicity/racial group. The UN essentially follows this policy for nearly all non-White peoples of the world. However, the UN pressures White nations to maintain (and even increase) their multiracial/multicultural policies. The UN essentially demands that White nations continue allowing millions of non-Whites to immigrate into White nations. Is this a double standard? Of course.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 10:58 ---
Без да навлегувам во глупоќата на оние што се од Македонија а пишуваат вакви пораки (да е до Златна Зора сите би не испоубиле), ова изгледа ко некој у полското ВЦ да си ги нацртал :icon_lol:
Златна Зора е националистичка и социјална партија којашто се бори за општо добро на сите Грци и се против мулти културата така да секаде и секогаш ќе подржувам партија што е против имиграција и мулти култура. Ние многу добро ги чувстуваме како народ придобивките на мулти културата. Учи од сопствени грешки.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
А јас реков дека треба да ги гушкаат?
Во држава во која работите функционираат (генерално) ете нека биде пример од скандинавските држави јасно ми е да има расисти. Држава која е вештачки создадена и баш заради тоа пука по сите шавови, држава во која плаќање данок е научна фантастика, а корупција е единствено место низ кое течат пари - тие најдоа да зборат за „чисти“ држави - пред два века некој ист говнар што мешетари по Африка, мешетарел на Балканот и составил еден вештачки коктел од народ (со повеќе пакистанска отколку европска физиономија) и врз огромен процент туѓа земја - и дека сега тие ќе зборат за етничка чистота и ќе убиваат емигранти?

Не ти текнало дека тие што сакаат да имаат чисти градови по Европа и Америка дека на таа истата Африка од каде што доаѓаат тие несреќи и е*аваат мајката со векови, ја делат со лењири меѓу себе и место да им развијат економија таму, им продаваат оружје да се рокаат меѓу себе....треба малку да од-зумираш малку за да ја согледаш пошироко приказната.....

Златна Зора е националистичка и социјална партија којашто се бори за општо добро на сите Грци и се против мулти културата така да секаде и секогаш ќе подржувам партија што е против имиграција и мулти култура.
Ма немој да ме јебеш, дедовците на истите тие дркаџии имаат масовно исселувано луѓе од вековните имоти што зборат исто како тебе, ја имаат истата култура, имиња и ти ги поддржуваш овие глуперди.....иди на себе објасни си, мене ми е јасно - затоа држава неаме.....

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Овие не се моќни само за мачкање очи служат, оти ете нели не има... Па што се нема по светов. Колку и финансии да добиваат од страна, џабе им е.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Колку е Америка и Европа дегенеративна покажува и овој податок:

Девојка пред неколку денови беше убиена и силувана од страна на црнечка банда. Никој во Европа не прозбори збор, а најмалку тие таканаречени “левичарски“ гомна и олош( еврејски и глобалистички слуги)

Во текот на годината два пати штабот било фрлено бомба во штабот на Златна Зора од страна на искомплексираниот шљам, а никој не сносил одговорност. Еве за што полицијата привела некои членови на Златна Зора. Колку е ова смешно и хајка на власта којашто сигурно дебело зема пари од Евреите:pos:

Евреите во последен момент извлекле глава од “ нов Холокауст“ :tapp: Ете ова е типичен пример како може слугинска власт да работи против интересите на својот народ и да темпира и мести случаи. Ова е чиста хајка на власта. Комунистите цела година по ред ги кршат штабовите на Златна Зора, а власта зошто не ја забрани комунистичката партија да функционира?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.330
Поени од реакции
18.407
Грците подеднакво не мразат без разлика од која партија се:icon_lol:Глеам некој се радуваат што ги затвориле...
Иначе колку и да е заболен овој Год со тоа расните глупости,не глеам како може некој да забрани партија заради убиството.Сеа некој вмровец убие познат сдсмовец партијата ќе биде забранета?

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Колку е Америка и Европа дегенеративна покажува и овој податок:

Девојка пред неколку денови беше убиена и силувана од страна на црнечка банда. Никој во Европа не прозбори збор, а најмалку тие таканаречени “левичарски“ гомна и олош( еврејски и глобалистички слуги)

Во текот на годината два пати штабот било фрлено бомба во штабот на Златна Зора од страна на искомплексираниот шљам, а никој не сносил одговорност. Еве за што полицијата привела некои членови на Златна Зора. Колку е ова смешно и хајка на власта којашто сигурно дебело зема пари од Евреите:pos:

Евреите во последен момент извлекле глава од “ нов Холокауст“ :tapp: Ете ова е типичен пример како може слугинска власт да работи против интересите на својот народ и да темпира и мести случаи. Ова е чиста хајка на власта. Комунистите цела година по ред ги кршат штабовите на Златна Зора, а власта зошто не ја забрани комунистичката партија да функционира?

Neli gi fatija i zatvorija camugite koi go ubija deckovo? Onaka, po ekspresna postapka?

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Да ја забранеле комунистичката партија во Грција :D
Миленко шоу треба во Македонија да се забрани....и да седнете книги да читате место тоа....

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Член од
11 април 2013
Мислења
191
Поени од реакции
122
Дечко не се чаталете многу... зошто јужните цигани не се Македонци и Срби. Можи да ве помини уште една локомотива во лер како во 2004 год. во Солун, Атина и на островите.

Ama ne sme p***i kako vas da kjutime.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Слобода за Златна Зора!

Ова е на Бугарски или на Српски? Оти тешко дека некој од кај нас би ја поддржувал Златна Зора. Исправи ме ако грешам.

На страна ксенофобијата и „нацизмот“, меѓу водечките идеали на ЗЗ е национализмот, поточно оној типичниот балкански национализам. Колку и да сакаат да се дистанцираат Грците од Балканот како друга култура и кај нив важи она „да му умре на комшијата козата“. Први на тапет после доселениците и политичките неистомисленици сме ние.

И се било фино ако нивната активност се сведуваше на лаење преку интернет и протести од по 10 души како овој. Ама ЗЗ има поддршка од 10% од гласачите во Грција! Чисто за споредба, кај нас СДСМ има 12%, ако се за верување анкетите што ги форсираат.

Тоа на некој крајно-десно-ориентиран од Шведска можеби му изгледа симпатично, ама ако на некој од кај нас му изгледа така треба да размисли двапати. Што ќе се случи ако дојдат на власт? Пакистанците и Кинезите лесно ќе ги екстрадираат и после логично е да претпостави дека политиката ќе ја свртат против „цигано-скопјаните“.

Можеби по една Златна Зора и треба на цела западна Европа, ама контра наши интереси е таква организација во Грција...

Kajgana Shop

На врв Bottom