- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 1.365
- Поени од реакции
- 2.053
Слобода за Златна Зора!
I Am A Humanitarian Which Is Why I FIRMLY Believe In Racial SeparationАко се расисти и мразат црна раса треба прво сами себе да се испоубиваат.
Како бегалец од Сомалија на пример и ја би одел во Европа преку Пиреја (или веќе како доаѓаат), корумпирано им е од најобичен полицаец па се до министер - кој К доселениците им се криви. Исто колку што им е Германија крива што се испозадолжени, копуци балкански.
Кога си дошол до некое ниво да се замишљаш дека си супериорен во однос на некого барем да имаш малку средено општество....
Златна Зора е националистичка и социјална партија којашто се бори за општо добро на сите Грци и се против мулти културата така да секаде и секогаш ќе подржувам партија што е против имиграција и мулти култура. Ние многу добро ги чувстуваме како народ придобивките на мулти културата. Учи од сопствени грешки.Без да навлегувам во глупоќата на оние што се од Македонија а пишуваат вакви пораки (да е до Златна Зора сите би не испоубиле), ова изгледа ко некој у полското ВЦ да си ги нацртал
А јас реков дека треба да ги гушкаат?
Ма немој да ме јебеш, дедовците на истите тие дркаџии имаат масовно исселувано луѓе од вековните имоти што зборат исто како тебе, ја имаат истата култура, имиња и ти ги поддржуваш овие глуперди.....иди на себе објасни си, мене ми е јасно - затоа држава неаме.....Златна Зора е националистичка и социјална партија којашто се бори за општо добро на сите Грци и се против мулти културата така да секаде и секогаш ќе подржувам партија што е против имиграција и мулти култура.
Колку е Америка и Европа дегенеративна покажува и овој податок:
Девојка пред неколку денови беше убиена и силувана од страна на црнечка банда. Никој во Европа не прозбори збор, а најмалку тие таканаречени “левичарски“ гомна и олош( еврејски и глобалистички слуги)
Во текот на годината два пати штабот било фрлено бомба во штабот на Златна Зора од страна на искомплексираниот шљам, а никој не сносил одговорност. Еве за што полицијата привела некои членови на Златна Зора. Колку е ова смешно и хајка на власта којашто сигурно дебело зема пари од Евреите
Евреите во последен момент извлекле глава од “ нов Холокауст“ Ете ова е типичен пример како може слугинска власт да работи против интересите на својот народ и да темпира и мести случаи. Ова е чиста хајка на власта. Комунистите цела година по ред ги кршат штабовите на Златна Зора, а власта зошто не ја забрани комунистичката партија да функционира?
Za tebe i takvite kako tebe!Слобода за Златна Зора!
Дечко не се чаталете многу... зошто јужните цигани не се Македонци и Срби. Можи да ве помини уште една локомотива во лер како во 2004 год. во Солун, Атина и на островите.Za tebe i takvite kako tebe!
http://www.gazetaidea.com/selanik-incidente-e-protesta-ne-perurimin-e-sheshit-shqiperia-video/
Ama ne sme p***i kako vas da kjutime.Дечко не се чаталете многу... зошто јужните цигани не се Македонци и Срби. Можи да ве помини уште една локомотива во лер како во 2004 год. во Солун, Атина и на островите.
Слобода за Златна Зора!