Златна зора во акција низ Атина

• Креатор на темата Креатор на темата RebelMk
  • Време на започнување Време на започнување
Слобода за Златна Зора!

f4pav6.jpg

Без да навлегувам во глупоќата на оние што се од Македонија а пишуваат вакви пораки (да е до Златна Зора сите би не испоубиле), ова изгледа ко некој у полското ВЦ да си ги нацртал :icon_lol:

Ако се расисти и мразат црна раса треба прво сами себе да се испоубиваат.
Како бегалец од Сомалија на пример и ја би одел во Европа преку Пиреја (или веќе како доаѓаат), корумпирано им е од најобичен полицаец па се до министер - кој К доселениците им се криви. Исто колку што им е Германија крива што се испозадолжени, копуци балкански.
Кога си дошол до некое ниво да се замишљаш дека си супериорен во однос на некого барем да имаш малку средено општество....

I Am A Humanitarian Which Is Why I FIRMLY Believe In Racial Separation

.

SYNOPSIS: Those who promote multiracial/multicultural societies generally mean well in that they feel they're creating a more peaceful world. But they ignore the lessons of history and thus are essentially laying the seeds for unimaginable future conflict and bloodshed.
Multiculturalism within a nation leads to internal tension and eventual violent conflict... 6,000 years of human warfare proves this (i.e., roughly 80% of all wars throughout history are rooted in racial/ethnic/religious conflict). All races and ethnicities are "tribal" & separatist in nature - these innate characteristics of human nature must be accepted and public policy should be crafted with such characteristics in mind. Hence, racial/ethnic homogeneity should be encouraged by policy makers. Pursuing racial/ethnic homogeneity is the most humane way to organize the world's peoples.

I don't have anything against Mexicans.... in Mexico. I don't have anything against Nigerians... in Nigeria. Mexicans should remain in Mexico. Nigerians should remain in Nigeria... and so on. Further, I hope Mexicans, Nigerians and all peoples of the world live healthy and productive lives in their respective countries. I do notwish ill on any peoples of the world.

The next point I will make is a central concern of all people on the political far-right. As established by the United Nations Charter in 1945, each people/ethnicity/racial group should have their own geographic area on Earth (i.e., a bordered country) in which to exercise their right to self-determination as aunique people/ethnicity/racial group. The UN essentially follows this policy for nearly all non-White peoples of the world. However, the UN pressures White nations to maintain (and even increase) their multiracial/multicultural policies. The UN essentially demands that White nations continue allowing millions of non-Whites to immigrate into White nations. Is this a double standard? Of course.
--- надополнето: 1 октомври 2013 во 10:58 ---
Без да навлегувам во глупоќата на оние што се од Македонија а пишуваат вакви пораки (да е до Златна Зора сите би не испоубиле), ова изгледа ко некој у полското ВЦ да си ги нацртал :icon_lol:

Златна Зора е националистичка и социјална партија којашто се бори за општо добро на сите Грци и се против мулти културата така да секаде и секогаш ќе подржувам партија што е против имиграција и мулти култура. Ние многу добро ги чувстуваме како народ придобивките на мулти културата. Учи од сопствени грешки.

А јас реков дека треба да ги гушкаат?
Во држава во која работите функционираат (генерално) ете нека биде пример од скандинавските држави јасно ми е да има расисти. Држава која е вештачки создадена и баш заради тоа пука по сите шавови, држава во која плаќање данок е научна фантастика, а корупција е единствено место низ кое течат пари - тие најдоа да зборат за „чисти“ држави - пред два века некој ист говнар што мешетари по Африка, мешетарел на Балканот и составил еден вештачки коктел од народ (со повеќе пакистанска отколку европска физиономија) и врз огромен процент туѓа земја - и дека сега тие ќе зборат за етничка чистота и ќе убиваат емигранти?

Не ти текнало дека тие што сакаат да имаат чисти градови по Европа и Америка дека на таа истата Африка од каде што доаѓаат тие несреќи и е*аваат мајката со векови, ја делат со лењири меѓу себе и место да им развијат економија таму, им продаваат оружје да се рокаат меѓу себе....треба малку да од-зумираш малку за да ја согледаш пошироко приказната.....

Златна Зора е националистичка и социјална партија којашто се бори за општо добро на сите Грци и се против мулти културата така да секаде и секогаш ќе подржувам партија што е против имиграција и мулти култура.
Ма немој да ме јебеш, дедовците на истите тие дркаџии имаат масовно исселувано луѓе од вековните имоти што зборат исто како тебе, ја имаат истата култура, имиња и ти ги поддржуваш овие глуперди.....иди на себе објасни си, мене ми е јасно - затоа држава неаме.....

Овие не се моќни само за мачкање очи служат, оти ете нели не има... Па што се нема по светов. Колку и финансии да добиваат од страна, џабе им е.

Колку е Америка и Европа дегенеративна покажува и овој податок:

dyarue.jpg

Девојка пред неколку денови беше убиена и силувана од страна на црнечка банда. Никој во Европа не прозбори збор, а најмалку тие таканаречени “левичарски“ гомна и олош( еврејски и глобалистички слуги)

Во текот на годината два пати штабот било фрлено бомба во штабот на Златна Зора од страна на искомплексираниот шљам, а никој не сносил одговорност. Еве за што полицијата привела некои членови на Златна Зора. Колку е ова смешно и хајка на власта којашто сигурно дебело зема пари од Евреите:pos:

4liv4k.jpg

9s9g0g.jpg

261kjlx.jpg

Евреите во последен момент извлекле глава од “ нов Холокауст“ :tapp: Ете ова е типичен пример како може слугинска власт да работи против интересите на својот народ и да темпира и мести случаи. Ова е чиста хајка на власта. Комунистите цела година по ред ги кршат штабовите на Златна Зора, а власта зошто не ја забрани комунистичката партија да функционира?

Грците подеднакво не мразат без разлика од која партија се:icon_lol:Глеам некој се радуваат што ги затвориле...
Иначе колку и да е заболен овој Год со тоа расните глупости,не глеам како може некој да забрани партија заради убиството.Сеа некој вмровец убие познат сдсмовец партијата ќе биде забранета?

Колку е Америка и Европа дегенеративна покажува и овој податок:

dyarue.jpg

Девојка пред неколку денови беше убиена и силувана од страна на црнечка банда. Никој во Европа не прозбори збор, а најмалку тие таканаречени “левичарски“ гомна и олош( еврејски и глобалистички слуги)

Во текот на годината два пати штабот било фрлено бомба во штабот на Златна Зора од страна на искомплексираниот шљам, а никој не сносил одговорност. Еве за што полицијата привела некои членови на Златна Зора. Колку е ова смешно и хајка на власта којашто сигурно дебело зема пари од Евреите:pos:

4liv4k.jpg

9s9g0g.jpg

261kjlx.jpg

Евреите во последен момент извлекле глава од “ нов Холокауст“ :tapp: Ете ова е типичен пример како може слугинска власт да работи против интересите на својот народ и да темпира и мести случаи. Ова е чиста хајка на власта. Комунистите цела година по ред ги кршат штабовите на Златна Зора, а власта зошто не ја забрани комунистичката партија да функционира?

Neli gi fatija i zatvorija camugite koi go ubija deckovo? Onaka, po ekspresna postapka?

Да ја забранеле комунистичката партија во Грција :D
Миленко шоу треба во Македонија да се забрани....и да седнете книги да читате место тоа....

Дечко не се чаталете многу... зошто јужните цигани не се Македонци и Срби. Можи да ве помини уште една локомотива во лер како во 2004 год. во Солун, Атина и на островите.

Ama ne sme p***i kako vas da kjutime.

Слобода за Златна Зора!
f4pav6.jpg

Ова е на Бугарски или на Српски? Оти тешко дека некој од кај нас би ја поддржувал Златна Зора. Исправи ме ако грешам.

На страна ксенофобијата и „нацизмот“, меѓу водечките идеали на ЗЗ е национализмот, поточно оној типичниот балкански национализам. Колку и да сакаат да се дистанцираат Грците од Балканот како друга култура и кај нив важи она „да му умре на комшијата козата“. Први на тапет после доселениците и политичките неистомисленици сме ние.

И се било фино ако нивната активност се сведуваше на лаење преку интернет и протести од по 10 души како овој. Ама ЗЗ има поддршка од 10% од гласачите во Грција! Чисто за споредба, кај нас СДСМ има 12%, ако се за верување анкетите што ги форсираат.

Тоа на некој крајно-десно-ориентиран од Шведска можеби му изгледа симпатично, ама ако на некој од кај нас му изгледа така треба да размисли двапати. Што ќе се случи ако дојдат на власт? Пакистанците и Кинезите лесно ќе ги екстрадираат и после логично е да претпостави дека политиката ќе ја свртат против „цигано-скопјаните“.

Можеби по една Златна Зора и треба на цела западна Европа, ама контра наши интереси е таква организација во Грција...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom