Зборување во сон

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
А дали ви се случило да зборувате во сонот и сабајле да ви текне за тоа?

Еве примерот од сношти, значи го сонувам другар ми како зборуваме по телефон, по навика стално се зафркаваме и онака јас чуствувам оти правам муабет во сонот, се смејам ко луд, и сабајлево кога се разбудив татко ми го потврди тоа, дека сум зборел дека нема да му дадам јаболко на Ален :pos2: а јас искрено на тоа се сеќавам од сношти ... :skepsa:

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
Да ми текне, не. Ама да ми кажат дека сум зборувал да. Еднаш се случи кога бев мал, нешто беше во врска со одење некаде, требаше да појдам. Инаку немам практика да праам муабет во сон :) (така барем знам), а сепак многу би ми било непријатно ако фатам се живо отерам „у 300 лепе ...“ во сон, онака чисто од спиење :pos2:.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Спијам со сестра ми у соба и она често забегува со зборење у сон, обично збори за секојдневни работи као: Абе дај ми го лењирот!...ама неколку пати и плачеше во сон, што ме загрижи:uvo: . Ја во такви моменти внимателно слушам што ќе каже или и` викам да спие.
Ја не зборувам во сон, ама за месечарење ме бива(ше), порано многу забегував со месечарење, за малку ќе направев некои луди работи:nesum: , ама добро е што веќе не ми се случува тоа.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Често пати зборувам у сон ..зборувам се си сешто а ако ме прашуваат додека спјам се ке им кажам..и после не се секавам дека сум им кажалла..затоа додека спијам не сакам да ме прашуваат заше може да казам нешо шо не треба :)

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Ja nonstop zboram u son i kuznae sho tresam, alli znam deka vo odredeni situacii sum se izdala za nekoi raboti sho ne treba da bidat kazani, losa rabota.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ми се случува да зборам во сон :) Ама не ми смета воопшто :) И брат ми многу збори, ама ништо не се разбира :) Иначе мислам дека не е некој проблем туку дека се случува од преумореност, јесда, немора да значи, може да е и заради тоа што сме оптеретени со нешто :) Бар во мој случај така е :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Зборев до пред некое време, у последно време не се случило. Ма муабети праев со сестра ми, она ме ремеше на големо...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.550
Поени од реакции
5.538
Порано зборував, и само госпoд знае што глупости сум траскал ... :)

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
Mnogu pati mi se ima sluceno da mi kazat deka sum bladala dodeka sum spiela.Jas ne se sekavam voopsto....No imam go slusnato brat mi toj cesto blada i tesko go razbiram sto zboruva.....Imam citano deka bladanjeto se slucuva poradi nekoi grizi nesto so sto ste preokupirani pa i vo sonot si go spomenuvate obicno dodeka bladas kazuvas raboti sto ti se slucuvale vo tekot na denot......dali vie bladate?:helou:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Да, пред нова година праевме список со друштвото шо ќе земаме и само за тоа праевме моабет и ми беше влезено у глава, и сум легнал да спием и сум зборувал за списокот, сум се карал нешо со другариве ми кажуваше брат ми а ја незнам нишо (=

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Ко мала да, ама ретко, според тоа шо ми го има кажано мама и повеќе било мрморење отколку зборување. Сега мислам дека не :toe: сама спијам не би можела да кажам со сигурност :)

Брат ми е комедии блада ко ненормален :pos: :pos: :pos: сирот.... преокупиран е со грижи :( :pos2:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Ретко!Но кога зборам во сон со мене можеш многу добар муабет да си направиш!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ми се случувало да зборувам на сон, ама не знам што:vozbud:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Па ми се случувало порано. Е сеа не знам зашто имам моја соба па нема кој да ми каже:) Како и да е секогаш сум мрморел нешто нејасно никогаш не сум кажал нешто што има смисла.

Kajgana Shop

На врв Bottom