Еднаш кај мене беше фатално... како помал некаде на моја 12 годишна возраст или помалку нешто... бевме кај бабами, се собравме цела фамилија, братучеди, баба, дедо, вујна, вујко, и моите... и така се собравме во салонот и муабет ваму таму... братучед ми седеше на фотења, а јас седев на земја потпрен на неговите нозе и така по некое време сум заспал... братучед ми почнал да ми збори нешто и ја му одговарав најнормално, ми даваше да јадам наполитанки и да пијам сок, и сето тоа успешно беше изведено во сон... најнормално јадев, пиев... цела фамилија почна да се гази од смеење, и тука вујко ми вика чекај сеа ќе одам да го земам бокалот со вода, отишол ог земал, а во меѓу време братучед ми ми збореше за тоа и јас му одговарав... дојде вујко ми, и братучед ми со се цела фамилија се згазиле од смеење и таман да ми фрли водата врз лицето, ја се будам и само водата шлап по лице.... хахахаха, после тоа ме прашувале дали бев свесен што правев, па коа ми кажаа се згазив од смеење, неможев да поверувам :nesvest: