Прочитај убаво што и како го имам пишано за Хитлер и колку и да не го сакате (дискриминаторите) ги следите неговите стапки (може не во толку краен екстремизам но пак доволно и сугрен сум дека дел би го сториле доколку би имале можност).Види среќата е релативна работа, тоа што тебе ти носи среќа како што се материјалните добра на некого не му носи среќа и според мене среќа треба да ти носат духовните убавини.
За пушењето трева извини ако те навредив. А во суштина ако си атеист и ако се дрогираш уште еден доказ а не празно зборување, и не треба да се навредуваш си избрал лош начин на живот кој ти е даден да го живееш најдобро што можеш.
А за Хитлер да ние христијаните особено го сакаме.
p.s.
Се зезав само за побрз интернет.:helou:
Од сите работи што ги пишав најде тоа да го болтуваш? И + не ти верувам дека тоа што го спомнав не ти носи среќа односно не ти ствара радост. Исто така не знаев дека помагањето на другите луѓе се смета за материјална работа или новите членови на фамилијата дека се материјална работа... Ме интересира што е таа душевна среќа што ја кажуваш?
Пак продолжуваш да дискриминираш, можам да ти посочам МНОГУ повеќе религиозни луѓе кои се наркомани него атеисти(па не викам дека христијаните се наркомани).