За многу Години Дивајн, среќен роденден

Статус
Затворена за нови мислења.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Среќен роденден Данице, жива и здрава да си ми, здравје, среќа и многу љубов натаму, се` најубаво! И да дојдеш фудбал да гледаме! :back::back::back:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Dear Daneecah. Сакам да ти посакам среќен роденден, да биде среќен како што си сакана и од среќа сите да ги сакаш и уште повеќе... највеќе да те сакаат.
А знаеш дека љубов наоколу имаш во енормни количини. Можеби не го гледаш тоа, но секако мора да знаеш дека добрите дела, потези кои ги влечеш, луѓе секако ќе ги признаат и одобрат денес или подоцна. Иако не сите знаат да бидат токму Луѓе... како што знаеш ти, и можеби нема да го покажат тоа кон тебе на вистинскиот начин, јас не би сакал да те видам ништо подолу на скалата на човечка величина која до сега ја имаш. Покрај посакувањето среќен роденден, ти посакувам и да имаш сила, да не попуштиш под евентуалниот притисок кој доаѓа од сите страни, бидејќи ти си таа, избраната во својот микро космос од пријатели и роднини која ќе издржи, пред се` бидејќи и се допаѓа да биде прекрасна личност, и сите околу неа ќе ги направи подобри благодарение на себе.
Драга Дивајн, ова не е твојот ден, секој е твојот ден. Бидејќи онака како што непишаните правила велат, дека на својот датум сите треба да бидат прекрасни со нас, со тебе сите треба да бидат прекрасни секој ден. Едноставно е да го поткрепам како вистинито моето тврдење... човек кој ќе се повредува себе си за да не повреди друг, мора да биде третиран како свој роден брат. И батали што ти зборувам цело време дека треба да бидеш сурова во тој случај, навистина е благородно тоа што го правиш, и ти ќе останеш неповредена и весела, бидејќи јас ќе го средам тој проблем. :)
Поклон за тебе годинава навистина немам... но имам нешто за твоите малечки две, слатки како зимско сонце кое навистина грее. Во сето сивило на конзервативниот град, тие во еден миг ќе го огреат срцето и ќе внесат љубов во неограничени количини. Знаеш нели? Еве поклон за нив... а ти, уживај додека гледаш како се забавауваат...

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Дивне,се најубаво,се што сакаш да ти се исполни,многу здравје,среќа,љубов и ти посакувам најубав и најсреќен роденден како и цела година после него :back:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
честит срекен роденден... голема да растеш :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Среќен и најубав роденден. Да си ми жива и здрава, среќна и насмеана.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ајде нека ти е среќен роденденот...да ти се множат годините и постовите...и многу среќа:back:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.214
Поени од реакции
12.209
Среќен роденден Дивне :) да ми чуваш торта!

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
среќен роденден срцка, мноогу здравје, љубов, среќа, успех на работа и сите желби да ти се исполнат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom