Na svetov nema ni priblizhno blisku neshto shto bi se nareklo Vistinsko zhensko.A i podobro shto e taka ako ima se shto sakash kaj e tuka interesnoto?Ubavo si kazhafte shto sakate (imashe i nekoi so basic potrebi imashe i nekoi "podlaboki")Pa sea zheni glejte si sho se prodava na pazarot xD (ne bukvalno)
znachi SAKAM: Malku ljubov ,Malku Razbiranje i mnogu dobar sex!
За ова болдираново: Секој со своето мислење, ама АКО моето и твоето би се нашле во заедничка тема на разговор (како сега овде), тогаш морам да НЕ се согласам со тебе.. За мене има.. Па за тебе може нема, зашто уште не си ја нашол...
Back на темава:
Само да напоменам дека не ми е МНОГУ важен изгледот...
Во принцип се она што го има мојата девојка, а тоа е:
-Карактер од кој нема бегање (да знае да се постави во секоја ситуација, да се снајдува како знае и умее, а тоа значи секогаш да знае што прави)
-Не мора да знае да готви, би ја научил, ако сака да знае...
-Пеглање алиша и се тоа, да не мора јас да и ги пеглам нејзините барем, за моите не мора...
-Смисла за хумор, тоа значи, не само да знае да се смее на шеги и да ги кажува, туку секоја зафрканција што е "на нејзина сметка", да знае да ја прифати како зафрканција и ништо друго...
-Храбост во умерено ниво; да не се трипа дека може и Crocop да го
убие со боскови:uvo: (значи да не се филма дека е Win Deasel во Man apart
), туку да има храбост да се спротивстави на се она кое не и се допаѓа и да каже не за тоа што не сака да го прави.
-Да има соништа и амбиции за тоа што сака во животот
-Да се стреми да ги оствари нејзините соништа и да ми помогне да ги остварам моите.
-Да не бара од мене да се променам поради неа (сум тој што сум и не се менувам за никого)
-Да ме прифаќа ваков каков што сум
-Да ме сака, па кога гокажува тоа да биде вистина.
-Да биде искрена, да не ме лаже ни мене ни никој друг
-Да не кука по мене кога ќе ме нема (ако толку ме сака и ако толку и значам, ќе продолжи, како со мене така и без мене, само напред; сепак да не заборава дека некој некогаш искрено ја сакал)
-Да нема "влакна на јазикот"
-Да не и зборува многу муцето за тоа што си правиме ние, па после нејзините да ме напињаат поради тоа како го заработувам лебот
-Да биде свесна дека се што правам правам за неа
-Да има на ум дека сум од спротивен пол, па да има разбирање дека не треба да и смета кога некогаш ќе ја плеснам по г`з кога поминува покрај мене, да знае дека се зезам...
-Не мора секогаш, ама малку почесто да биде расположена за "Танцот под белите (или шарените) чаршафи"
; тоа не значи дека од неа барам да ме ебе кога она не сака.
-Не мора да е сексуално образована; само основно, а за средно, виша, факултет, магистратура и докторат ќе земе од мене :pos2:
-Помалку во машко, повеќе во женско друштво (јеби га, заостанат сум и знам да бидам љубоморен
)
-Да води лична хигиена, уредени нокти и заби, да се труди што помалку да мириса на пот
-Да не го заборавам еден од најважните детали: ДА СЛУША И САКА РАП и да ми дава критки за рапот кој јас го правам, да ја сака хип-хоп културата
Е сега околу изгледот; како што напоменав, не е могу важно како изгледа, се додека ги има горе-наведените способности.
-Не повисока од мене, ама не и многу пониска
-Никако плавуша (освен ако не е Scarlet Johanson
)
-Да не е шмизла, па да се туфка за шминката и трепките. Значи сакам Хардкор девојка (not too hard I soppose); мразам розева облека на девојка, голо стомаче (ова ми е омиленото место, си го сакам само за нене), штикли, отворени деколтеа (да не буљат сите во нејзините гради на журка, за да не мора да се тепам со секој).
-Средни гради, средно градено газе, линија на телото, посветол тен од чоколаден
-Најмногу ја сакам природна, кога е станата од спиење и без шминка, зашто тогаш е вистинската
-Не сакам пластика и силикони
-Да се облекува во широко (многу се палам на широка облека)
-Да има една или две тетоважи
-Кога како да се облекува во црвено, ја обожавам бојата
.....
Да не продолжувам, во нет кафе сум, треба pc-во а и мене ми се спие...
Поздрав