За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78
И јас кога бев млад и зелен(читај џентлмен) викав дека удирањето жени е за кукавици/сељаци, но со текот на годините дознав дека понекогаш мора да ги вратиш во колосек, чунки знаат да аздисаат.

У моја одбрана, само со отворена дланка(шамар).

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Во самоодбрана имам удрено... два пати!

Имаше убави бели образи... благодарение на мене и станаа румени, ама само на едно 10 минути.

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Вистинската жена никогаш не удира жена

Марко!

Алфа
Член од
6 февруари 2010
Мислења
272
Поени од реакции
14
Сега ми текнуе на онаа = Се се случува со причина

:pos2::pos2:

Иначе,може да се деси у самоодбрана тоа при голема напаленост на некоја женска особа на која не ти се дига курето. Па така мора...

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Сакаш да кажеш дека жените не можат да згрешат и да се качат на нечии нерви?

Секако дека никако, премногу знаеме да се качиме на нечии нерви. Него плескањето не е решение на проблемот релација жена-жена :icon_bigg

Член од
1 февруари 2010
Мислења
11
Поени од реакции
10
Ја силував девојка ми...у самоодбрана! Толку ја мавав што мајкаи родена неможеше да ја препознае хехехехехех

M

MIL

Гостин
Никогаш нема да дозволам да удрам девојка или да ме удри девојка ... Машкоста не ми го дозволува тоа , моето единствено оружје се зборовите :toe:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не сум удрил девојка до сега. Отсекогаш сум мислел дека шамарот, удирањето/тепањето претставуваат многу лош начин за да се започне/заврши нешто. Не велам дека нема некои што си го бараат со боринче и дека не сум бил во големо искушение, но секогаш ми се чинело дека е поедноставно да свртам грб и да ја отпишам таа личност еднаш засекогаш.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ја силував девојка ми...у самоодбрана! Толку ја мавав што мајкаи родена неможеше да ја препознае хехехехехех
иии мангуп се регистрираше да кажеш голема мисла еј :tapp:

инаку нема човек кој ако не досега некогаш во животот сакал нејќел ќе му се испушти :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom