Кокошка која ќе направи нешто ретардирано... Зарем зборовите кокошка и ретардирано не се доволни да се тргнеш од таа девојка, а не да ја учиш со шамари?
Не ги нарекувам сељаци оние што ги удираат девојките, и не паѓам во никакви трансови... Но зарем фактот што си дозволил да ја удираш девојката, не кажува нешто за тебе? „Вистинскиот маж никогаш не удира жена“ не е џабе кажано.
Абе види .....Мене ми е испод чест да ја удрам ...ко копиљ сум мавал нели ...кој не мавал ? Глуперди сме биле ...Ама некои цури се толку навлезени у филм дека *Вистинскиот маж не удира жена* шо се у стање на глава да му се качат и да го испровоцираат до максимум ...само зашто *вистинскиот маж , не удира жена* ...
Со нашиов балкански менталитет ... мн. јасно дека некој сељак од Ропотово шо имал лош ден , ке и смени личен опис ...
+Немоеш да знаеш каква е и за што е способна дур не се случи така !?
Мене само не ми беше јасно зашо се превртуваа очи на темава како е дебилно да се удри девојка ...
И сеуште стојам на тоа дека Е дебилно , но ако нема друго ...Или девојката ств. ги премине сите граници .....Шамарот е најдоброто нешто хD
Оу ..и Меган ...Во даден момент ...немоеш да се *тргнеш* од таа девојка .... Жички се во прашање ....Или ке се напраиш дека не си ја чул , или ке ја изругаш до макс. или шамарот