За мажите: Дали сте плеснале (удриле) девојка?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
...ама ако успееш да и воочиш дека згрешила некако или постапила лошо со муабет, тогаш ќе плаче од правата причина-зошто згрешила.
И ко ќе се расплачит Братот, тогаш удри ја!!!!

Дек, шамарот болит ко ќе е образот повреден.
Иначе, џабе тепањето :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Брат женско сум :D
Незнам типката како можела по шамарот уште да ти се извинва:D
Мене да ми удри некој шамар со исти мерки вркам и си одам:D
И се тоа додека не си свесна дека ти (евентуално) си била таа која згрешила :)

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
И се тоа додека не си свесна дека ти (евентуално) си била таа која згрешила :)
И да сум свесна дека грешам нема да дозволам некој да ме удри, можи на друк начин да ми докажи дека грешам, не со шамари.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
И да сум свесна дека грешам нема да дозволам некој да ме удри, можи на друк начин да ми докажи дека грешам, не со шамари.
Не сите, во даден момент можат да примат каква било информација на друг начин... :)

И он топик... не сум удрил.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Извини систер.

Ќе се извинува, затоа што згрешила дигајќи рака на мене.

Со други зборови, да ја изманипулираш дека е океј физички да ја повредуваш пошо е крива, иако во случај она да крене рака на тебе, ќе ја срамниш со земја, не?

Умешноста е со зборови да ја расплачеш и после да имате див осветољубив секс, а не со шамар. Плачењето е условен рефлекс при физичка болка, ама ако успееш да и воочиш дека згрешила некако или постапила лошо со муабет, тогаш ќе плаче од правата причина-зошто згрешила.

Девојките се експерти за правање конфликтни ситуации, хистерија и сцена. И нема лошо во тоа, но не секогаш ќе ја добиете посакувана завршница.
Треба да знаете дека не секој ќе ви дозволи предност поради полот,а се стремиме нели кон еднаквост, да се однесувате како деспоти во врската.
Имено, не се работи за физичката болка во случајот кој што го наведов, туку за самиот чин. Во моментот кога девојката ќе проба да те понижи пред околината, да речеме се наоѓаме на улица, со тоа што ќе ти врзе шамар за да ескалира ситуацијата наводно поради нејзиниот гнев, а всушност е обид да ја прикрие немоќта бидејќи не е способна цивилизирано да се разбере и се обидува да те надвика,навредува и избегнува да слуша што и збориш.. тогаш извинете, ама шта чеш, одговорот ќе биде рамномерен.

А јас си имам една маана, не поднесувам повисок тон и дерење, мнооогу сум лагоден и мирен, но имам краток фитиљ што би се рекло.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Девојките се експерти за правање конфликтни ситуации, хистерија и сцена. И нема лошо во тоа, но не секогаш ќе ја добиете посакувана завршница.
Треба да знаете дека не секој ќе ви дозволи предност поради полот,а се стремиме нели кон еднаквост, да се однесувате како деспоти во врската.
Имено, не се работи за физичката болка во случајот кој што го наведов, туку за самиот чин. Во моментот кога девојката ќе проба да те понижи пред околината, да речеме се наоѓаме на улица, со тоа што ќе ти врзе шамар за да ескалира ситуацијата наводно поради нејзиниот гнев, а всушност е обид да ја прикрие немоќта бидејќи не е способна цивилизирано да се разбере и се обидува да те надвика,навредува и избегнува да слуша што и збориш.. тогаш извинете, ама шта чеш, одговорот ќе биде рамномерен.

А јас си имам една маана, не поднесувам повисок тон и дерење, мнооогу сум лагоден и мирен, но имам краток фитиљ што би се рекло.
Ставам и јас потпис.

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
јес дека како мал се тепав на улица со секого ама мислам дека тоа не се рачуна:smir::kesa:
е сега, во поново време (и не толку ново), значи пред 5-6 години ја фатив женската (тогашна) на дело како ми набива рогови и си заминав - не и направив ништо
потоа дојде до кај мене ме молеше нешто цимолеше, коа виде дека не ме убедува почна да ме провоцира
и на крај, вечерта ме сретна, ми спомна нешто шо во никој случај не смееше (ми ги навреди сестрите, а имам 2), и кога сум и влепил една.... 2 круга направи околу себе
е сега не сум сигурен дали би го направил истото денес зш е тоа момент, дел од секундата, можеби ке и се изнасмеам у фаца само, можеби ке ја лежам во затвор:toe: па баш сакам да знам дали некој ме оправдува или ме осудува:helou:
може и пп ако нејке некој јавно:smir:

Penja

Stajk-City is Wild West
Член од
1 ноември 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
Tebe da ti naprail taka ti vadis kamsik i go sibas a :):baeh:MWah!
BTW nikad ne sum udril zensko :smir:

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
не, зашо знам дека еден збор боли поише од 100 шамара...

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
toa da ali vospiten eden (ali samo eden) treba. i ne tolku jak.
samo da i dades do znaenje deka postois ::D

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Шамарот ко "воспитно" средство е бајаги дискутабилен.

Така да, не јадете гомна дека менувате или учите некого на подобро кога ќе го расчукате. Вие само покажувате надмоќ и си го дркате егото, пошо ви се може. Никаква друга поента. Чисто уживање у насилство.

Али останува фактот дека оној спрои вас е физички инфериорен.
Нешо као, бутнав инвалид од количка пошо иам нозе со кои можам да одам и сеа сум силен. Браво за мене (да, паралелата е многу слична).

Иначе, не тврдам дека да бев машко, или да бев физички силно женско, не би тепала. Баш напротив веројатно би си го тешела егото со тоа шо ќе помодрам партнер кој ме изварал/изнервирал/заебал и сл.
И ќе си бидам насилен морон кој се изживува со послаби. Пошо ми се може.
Ебем ти задоволството. Али да, признавам дека има у сето тоа реална, иако садистичка, наслада.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
не сум удрил,немало потреба,а не верувам и дека ќе има

Kajgana Shop

На врв Bottom