За кое парче облека трошите најмногу пари?

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
На патики и маички... дефинитивно... шкафот ми е препун од маичките... а патики имам 5-6 пара :P

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
па патики,фармерки

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Патики... Ама купувам на година, може и повеќе.... А и за панталони зашто ретко наоѓам некои што ми стојат а чим најдам ги износувам :)

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
za se sto bi mi bilo potrebno za da si go dokompletiram stajlingot.obicno pogolemiot broj parcinja obleka mi se podarok od stranstvo,jas samo se dokompletiram.

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
пари најмногу трошам на патики......сакам секогаш д имам добри патики, пошо цело време сум во нив....може и за некое добро дуксерче!!!!!

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
За патики не толку...купвам по 2-3 пара бели зш и си ги носам дур не се скинет или слично, ама маички... ми се чинит само то купвам. :jaj:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
На било што што ми се допаѓа, едно време купував капи нон стоп (иако сега повеќето ги имам раздавано и не знам кај ми се :) ) Дома имам еден тон гардероба така да на секаква облека трошам мн пари :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
патики и друг вид на обувки :vozbud: :vozbud: зависи и за што иам потреба во одреден период

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Кошули дефинитивно ако идеме според потрошени пари вкупно, а по потрошените пари за едно парче патики. Купувам скапи патики, ама бар знам квалитет се и ќе ги носам.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
На патики, најмногу пари давам.

Инаку од фармерки не носам многу: во главном носам три четири пара: светли, темни и едни измеѓу. И бели.

Џемпери маици носам повеќе, ама ги купувам на распродажба и не давам многу пари јеах :)) Се случува да купам и годинашен модел :)некад

Kajgana Shop

На врв Bottom