За девојките: детски look или мачо мажи?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Јас паѓам на мачо типови. Не губам време со деца или типови кои личат на деца, не ме привлекуваат. Маж си е маж. Сакам да го имам тоа чувство кога стои покрај мене и се чувствувам заштитена.
а бејби фејс со мачо алат, м?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Pola i poise od ovde ne znaat sto e baby face :D
Baby face covek e covek sto koga ke se nasmee ti se odi da go stipnes za obravce.
Maco (on the other hand) e covek sto koga ke se nasmee ti se odi da mu iskines kosulata.

Jas sakam baby face so brada :D
Ne deka licno jas sakam da sakam takvi, ama sum primetila deka takvi so ubavi nasmevki mi se svigjaat, pa...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Baby face covek e covek sto koga ke se nasmee ti se odi da go stipnes za obravce.
Maco (on the other hand) e covek sto koga ke se nasmee ti se odi da mu iskines kosulata.
Jas sakam baby face so brada :D
Ne deka licno jas sakam da sakam takvi, ama sum primetila deka takvi so ubavi nasmevki mi se svigjaat, pa...
добро објаснение....(y)

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Да биде МАЖ, да стои цврсто на нозе,да знае да се соочи со проблемите кои животот ги носи,да не бега ко мало дете од она што е реално и што го опкружува, да знае да се избори за она што вистински го сака и можеби најбитното ДА НЕ Е ЉУБОМОРЕН (тоа никаде не води).
Е физички изглед де.

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
а бејби фејс со мачо алат, м?
тоа ми е тешко да го замислам. И не е битно колкав му е алатот, кога покрај мене ќе си шетам дете. Тоа е само мое мислење, еве на пр. сестра ми паѓа на бејби фејс типови, како Орландо Блум и затоа речиси никогаш не сме имале исти симпатии

B

BooBojan

Гостин
Неколку пати ми имаат речено девојки бејби фејс.Еднаш дури и во крајност,американка у мк.5-6години постара од мене се напали на мене,као дека сум и бил многу убав,и ми делеше комплименти,дека ваљда ако сум бил у америка доста женски би паднале на таа бејби фејс.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Неколку пати ми имаат речено девојки бејби фејс.Еднаш дури и во крајност,американка у мк.5-6години постара од мене се напали на мене,као дека сум и бил многу убав,и ми делеше комплименти,дека ваљда ако сум бил у америка доста женски би паднале на таа бејби фејс.
Ја онади..? :sneaky:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Стани Бојан-Вегета пошто Бибер е веќе зафатен.
Женски еден тон.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Јок бе стара ногу 5-6 години постара од мене.Плус права американка,у пм.1,90 висока,дека ја со моите 1,70 едвај :)
Ех, па стара искусна се надевам зборуваш за некоја 25-6 години, тие се најдобри за фиу фиу :D

А

Атомската мравка

Гостин
Читајки ја темава 70% некаде се за мачо мажи 30% некаде за детски (помлад) лик.

Okay_guy.jpg

Али ајде бар позитивно ни е тоа што секогаш ќе изгледаме помладо.. а тоа посебно после 30ката е win ситуација :D

Kajgana Shop

На врв Bottom