За девојките: Сте се залапале со девојка?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Aрмин одговори наместо мене. :)

Мување на заебанција ама под тоа заебанција којзнае што се крие. Од мое мислење, штом ти поминале такви мисли и си се решила на таков подвиг значи не си хетеросексуалец. Хетеросексуалец за мене е човек што не го пали ниту привлекува нешто од неговиот пол, а за бакнување и лижење да не правиме муабет.

Се бакнуваш со женски/машки? Да бе, ама хетеросексуалец/алка сум, на заебанција е тоа, не се грижи.

Смешно е :smir:
Ако нешто цело време го практикуваш,тоа значи и дека ти се допаѓа.Ако по некоја случајност се најдеш со жена,наместо со маж,незначи дека утре повторно ќе го направиш истото.Границата помеѓу би и хетеро се гради токму во потребите и чувствата.
Во човековата природа е експериментирање,на било кое поле и на сексуалното.Или во превод,ако јас запалам еден џоинт тоа мене не ме прави наркоман или ме прави?:)
Значи смешно етикетирањето и осудувањето,друго е се човечки :smir:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Има лошо нешто у тоа ако се заљубиш во најдобриот другар? :)
Па ја на времето ништо добро не видов :wink:. Кај го изгубив ко другар сеа ни едно здраво не праиме.

За да си хомосексуалец или бисексуалец треба да ти се појават сексуални чувства према лицето,а не само да ти пролета мисла низ глава и да посакаш едноставно да видиш како е.Исто како експеримент-ништо страшно.Чим после чинот не сме се преобратиле во ред е се :icon_lol: фала Богу сеуште не дошол моментот да ја преиспитувам мојата сексуална ориентација.

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ако нешто цело време го практикуваш,тоа значи и дека ти се допаѓа.Ако по некоја случајност се најдеш со жена,наместо со маж,незначи дека утре повторно ќе го направиш истото.Границата помеѓу би и хетеро се гради токму во потребите и чувствата.
Во човековата природа е експериментирање,на било кое поле и на сексуалното.Или во превод,ако јас запалам еден џоинт тоа мене не ме прави наркоман или ме прави?:)
Точно мојот одговор и поента :)
Ако е би или лезбејка, би требало да излегува со девојки и да ја привлекува нешто кај истиот пол. А што ако сето тоа се случило под дејство на алкохол и слично ? Не значи дека тоа е пресудно - менување сексуална ориентација. Башка знам колку луда е братучетка ми за да ја има таа слобода, воедно водве..ништо не ја привлекува.
Истото важи за секс во тројка. Оние кои го практикуваат се геј ?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
leandra, jas sum poligamist ebago, i shaveraciite ne mi se tugji.
No, nikad ne mi doslo so masko, sho znam, ama moine, koa im e dojdeno, ko na macki u fevruar, si znaat da se raspipkaat dur da se pojavi musko na vidik, a ne gi prai homislavki.
ne razbiraat, deca.

Kao sto nedajboze da ja vozobnovime temata za swing i swinging!
oti ke ne raspnat na krstoj.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ве сфаќам и тебе и Гарфилд, од еднаш не се станува педер :icon_lol:, ама случаите на кои имам наидено во животов (и машки и женски што почнале вака од заебанција, експерименти, како и да е) сега машала бајаги си се навлезени во „експериментот“ :) Затоа можеби си имам оформено вакво мислење, но како и да е, никогаш не би бакнала женско, ни на заебанција, едноставно одбивно ми е и тоа е тоа.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ве сфаќам и тебе и Гарфилд, од еднаш не се станува педер :icon_lol:, ама случаите на кои имам наидено во животов (и машки и женски што почнале вака од заебанција, експерименти, како и да е) сега машала бајаги си се навлезени во „експериментот“ :) Затоа можеби си имам оформено вакво мислење, но како и да е, никогаш не би бакнала женско, ни на заебанција, едноставно одбивно ми е и тоа е тоа.
Арно,арно,им се погодил експериментот и сфатиле дека им е подобро со свој пол,ништо страшно.Пострашно е да го потиснат и да лечат фрустрации или сексуално и емотивно да останат незадоволени цел живот благодарени на ставот на општеството.
Секој за себе Џени,ти за тебе,ние за себе,и сите среќни:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Немам ја ништо против, само продолжите така женски глави :)
Се извинувам што ова го правам овде, а не во репутација, али морам ЈАВНО да му искажам благодарност на Миланез за споделувањето на ова мало богатство со сите нас... ме насолзи од среќа...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Арно,арно,им се погодил експериментот и сфатиле дека им е подобро со свој пол,ништо страшно.Пострашно е да го потиснат и да лечат фрустрации или сексуално и емотивно да останат незадоволени цел живот благодарени на ставот на општеството.
Секој за себе Џени,ти за тебе,ние за себе,и сите среќни:)
Ем така де, live and let live luv!

Се извинувам што ова го правам овде, а не во репутација, али морам ЈАВНО да му искажам благодарност на Миланез за споделувањето на ова мало богатство со сите нас... ме насолзи од среќа...
Имас за солзи радосници на зеленкото!

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Од еднаш не се станува геј (потврдено by me)

Пробав, гадно беше, никад више (ебати моите пубертетлиски испади у не-пубертетлиски години)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Сепак би рекол, ништо чудно, и не се лезбејки, туку ко шо викаат, немал ѓаолот попаметна работа па ги работел децата.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Си биле две лезбејки и имале секс... едната рекла: Цуцо што убаво ни беше сензуално прекрасно, само уште к** ни фалеше и ќе завршевме работа:jaj::pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Од сабајле е на фб клаено касниш ти :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Си биле две лезбејки и имале секс... едната рекла: Цуцо што убаво ни беше сензуално прекрасно, само уште к** ни фалеше и ќе завршевме работа:jaj::pos2:
E, ubo ja velam, ama koj da cue!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако се измува некој со свој пол автоматски менува ориентација?Што стана со привлечноста,емоционалното поврзување,желбата,страста....:)
Јас би рекол дека не ја менува ориентацијата...
Едноставно, момент на задоволство, така и дошло и готово!
Во некои ситуации, можеби и има страст помеѓу двете, желба да се проба нешто различно...
А после тоа си се пак исти...хетеро :)

Kajgana Shop

На врв Bottom