За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Облекле? o_O
онтопик: сериозно не ми мења као е облечена, само нека и стои

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се се... ама кога ќе видам

или некои грди сандали... :tapp: Тоа на девојче- НИКАКО.
И мене ми се грди овие, никогаш немам облечено. Подобро на штикли ќе издржам уште саат два ќе стегнам заби место да се преоблечам во ова ко што прават некои кога ќе искочат.

С

Спенсер

Гостин
И мене ми се грди овие, никогаш немам облечено. Подобро на штикли ќе издржам уште саат два ќе стегнам заби место да се преоблечам во ова ко што прават некои кога ќе искочат.
Не ги поднесувам ама баш ич... не ми се свиѓаат/

Додека, фармерки,блузичка/маичка и патичиња... онака лајт варјанта ми се свиѓа ептен :pipi: Ова упалува секогаш... :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не ги поднесувам ама баш ич... не ми се свиѓаат/

Додека, фармерки,блузичка/маичка и патичиња... онака лајт варјанта ми се свиѓа ептен :pipi: Ова упалува секогаш... :D
До пред 6-7 год. ваквиве за теткински, бабски се сметаа и што уште не а денес мислам дека сум само јас што не ми се свиѓаат вакви. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.659
Поени од реакции
34.094
:icon_lol:

Вакви фармерки, комбинирано со црвена кошула стаена внатре, засукани ракави, и доле нешто ниско место штикли. Ретро да заличи, онака. И фатена коса, високо.

I

indigo child

Гостин
^Edna drugarka pred nekoj den mi se izbaci u grad so koshulata na tatko i vaka napraena, mng kul izgledase.

Kajgana Shop

На врв Bottom