За девојките:Како би облекле едно момче? За момчињата:Како би облекле една девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Commando
  • Време на започнување Време на започнување
chinofall_56339626.jpg

zoovillage_32919487.jpg

dr-denim-donk-chino-green-2246279_new.jpg

Slim-Fit+Eaton+Wash+Jean.png

snyggt_till_killen_1179750069_19753503.jpg

Okej :)))

Prvo i prvo vo mashkata garderoba mora da ima

Dolna obleka: Chinos, po moznost razlichni boji. Zeleni i Crveni se hot hot hot :)
Gore: Koshula a ne samo vo edna boja, najubo crno belo ili vo poveke razlichni boji ;) I cardigan (Edno bojno)
Dolu: Patiki canvas slichni ..

Ahm :) yeste.. Hotty hotty.

За како да облечам девојка и не знам баш, а за обратното многу убо си знам. :)

jennifer-morrison-HQ24.jpg

Не баш вакво ама подобро не можев да најдам. Да биде снежно бело, да е уз тело и да не носи гаќички и градник

Мене ми се допаѓа кога машките се грижат за својот изглед ...... преферирам комбинации панталона/фармерка со некое интересно кошулче онака спортско елегантен стил , или некоја штосна блуза :helou:

Мене ми се допаѓа кога машките се грижат за својот изглед ...... преферирам комбинации панталона/фармерка со некое интересно кошулче онака спортско елегантен стил , или некоја штосна блуза :helou:

нема ништо спортско во панталона и кошула и штосна блуза :)

Што е до мене, ја сакам по елегантно облечени.

нема ништо спортско во панталона и кошула и штосна блуза :)

Што е до мене, ја сакам по елегантно облечени.
Па сега зависи од кој аспект ги гледаш нештата........ спортско елегантен стил за мене е фармерка со некоја интересна кошула... а чисто спортска комбинација- фармерка искомбинирана со некоја блуза :icon_lol: иначе и јас сакам елегантно се зависи од приликата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom