Заспивање - како најдобро и најефикасно да се заспие?

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
еве едни природени рецепти за несоница:
1. Пред спиење земате смеса од нарендан и исечкан лист од магданос со 1 лажица багремов мед

2. Пред спиење земате чаша топла вода која е растворена во 25 капки тинктура од бел лук и 1 до 2 лажици мед.

3. Пред спиење испијте лажица мед со две лажици јаболков оцет ( природен околу 80 денари е )

4. Смелете 2 до 3 главици кромид па пред спиење испијте со малку вода и една лажица мед.

има и многу други природни лекови за несоница но најдобар ти е тој под 3. мислам најлесно можате да ги најдате овие состојки :D:salut:
Другар ова пробано е или си инпровизирал ти, не за друго комбинациеве убиствени са... дан подлегне некој...

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
hmm,za zaspivajne lek ti e da gi klajs slusalkite na usi i da i pustis od telot muzika,jas vaka skoro sekoj den pravam i koga ke mi dojt dremka gi izvavam i zaspivam :D.Arno ama ednas zaspav so telot i kon tri satot gi koga se prevrtvev gi otkaciv slusalkite i se ra!udiv a subav son me imase fateno.I aj sega dur probvam pak da zaspijav tamam drenka mi idit dvaati nekoe bate od strumica mi zvonit i mi vikat deka telot sum mu go ukral i brojot(a jas si go kupiv telot nanovo ;D,zaebana rabota),u tolku posle,

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Lava , desna ... leva , desna .. leva desna .. za single ..

napred , nazad .. napred nazad .. napred nazad za parovi i ostalo

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
мисли на нешто убаво и одма ќе заспиеш. ама мене кога ќе ме фати несоница ништо не помага у п.м.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Баш кога мислам на нешто не можам да заспијам,но кога го исклучам мозокот за 2-3 мин кома сум

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
hmm,za zaspivajne lek ti e da gi klajs slusalkite na usi i da i pustis od telot muzika,jas vaka skoro sekoj den pravam i koga ke mi dojt dremka gi izvavam i zaspivam :D.Arno ama ednas zaspav so telot i kon tri satot koga se prevrtvev gi otkaciv slusalkite i se razudiv a subav son me imase fateno:).I aj sega dur probvam pak da zaspijav tamam dremka mi se fate, sejavuvat nekoe bate od strumica ,mi vikat deka telot sum mu go ukral i brojot(a jas si go kupiv telot nanovo ;D,zaebana rabota),i tolku posle,
И послееееееееее ми снема нет од телот па пм не можев да допишам а и пишев на латиница бидеќи незнам како да сменам на мк ако воопшто имат на мојот тел.После не можев да запспијам дури не се раздена :(.Инаку си реков наместо да клавам слушалки па да пробам да запсијам,си велам ај на кајгана па моит побрзо ке ми дојт дремката;).

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Абе што сакате бројте кога не иде сон не иде :(

Kajgana Shop

На врв Bottom