Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Friends if you are thinking of joining www.coingeneration.com please don't do it. IT is a really big scam which can hamper your system. Your system can work as a bot for them and also they can derive your personal and financial info from the system. This info then can be sold to third parties by coingeneration. Coingeneration.com also ask for SMS reply which is also burden on your pocket for few cents.

Coingeneration.com also ask you to keep the system open for 24 hours and they pay 1$ per day for this. Crazy...!!! They are telling all the lies to use our system for bot and all and they are a PONZI scheme only. So be cautious if you are thinking of using coingeneration.com scam.

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
Friends if you are thinking of joining www.coingeneration.com please don't do it. IT is a really big scam which can hamper your system. Your system can work as a bot for them and also they can derive your personal and financial info from the system. This info then can be sold to third parties by coingeneration. Coingeneration.com also ask for SMS reply which is also burden on your pocket for few cents.

Coingeneration.com also ask you to keep the system open for 24 hours and they pay 1$ per day for this. Crazy...!!! They are telling all the lies to use our system for bot and all and they are a PONZI scheme only. So be cautious if you are thinking of using coingeneration.com scam.
Работи страната, сега за сега не е скам, но кога ќе собере доволно пари тој што ја направил, страната ќе ја снема засекогаш. Затоа прашав дали може по 30 дена да се направи друг акаунт и пак да се земе 30 долари без да вложиш ништо.

Член од
12 јуни 2010
Мислења
200
Поени од реакции
61
Доколку на некој му е потребен фриленсер работник за работа по 2-3-4 саата дневно, за било какви обични работи може слободно да ме исконтактира, дата ентри,коментирања,офис работи и било што друго со основни познавања па и малку понапредни можам да го извршувам, ако имате нешто исконтактирајте ме по ПП.

Поздрав

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
На кој начин може да се заработи 10-20 долари за месец, или два месеца, но со минимална работа?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.221
На кој начин може да се заработи 10-20 долари за месец, или два месеца, но со минимална работа?
Со легачење? Ич :D Кажи барем што знаеш да работиш, те бидува за нешто, имаш некое хоби или слабо :cautious: И би се задоволил со 500 ден месечно?

Jugop

The Hobbit
Член од
27 декември 2012
Мислења
295
Поени од реакции
43
Со легачење? Ич :D Кажи барем што знаеш да работиш, те бидува за нешто, имаш некое хоби или слабо :cautious: И би се задоволил со 500 ден месечно?
Сакам да започнам со PPD заработка за некое време, па да соберам пари за домен, хостинг и такви ствари. Сеуште проучувам кои се најдобри работи за промовирање, на кој начин да промовирам. Ако се занимава некој со PPD, ако сака нека објасни нешто.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.221
Како можи да сменам на која меил адреса да ми стигнуваат пораките од Фајвер? Пробав во сетингс на профилот, сменив, сејвнав, не се менува :( Пробав со тоа associated with paypal, пак не сака. :(

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Како можи да сменам на која меил адреса да ми стигнуваат пораките од Фајвер? Пробав во сетингс на профилот, сменив, сејвнав, не се менува :( Пробав со тоа associated with paypal, пак не сака. :(
Баг .

Контактирај ги супорт дека сакаш да промениш и кој сакаш да ти биде, за пола сат ќе ти биде овозможено :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.049
Поени од реакции
7.221
20,000 денари плаќаш за обуката, a целта е градење на сајт кој ќе заработува со Аденсе.
Токму тоа претпоставував и пред да ги изгледам видеата. И што мислите, реално е ова или млатење празна слама? Како ќе ги привлечат посетителите, уште повеќе, како ќе го привлечиш да клика на рекламите на страната?

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Токму тоа претпоставував и пред да ги изгледам видеата. И што мислите, реално е ова или млатење празна слама? Како ќе ги привлечат посетителите, уште повеќе, како ќе го привлечиш да клика на рекламите на страната?
....

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Мое мислење е дека на тој курс одат луѓе што се буквално почетници за ИМ, што незнаат да сменат пасворд на ФБ или сл.
Како што слушам од други немало многу интересни работи, можеш да научиш како да инсталираш и подесиш блог, и такви глупи работи... Многу повеќе можеш да научиш од гугл :)

Ама има и многу успешни проекти од обукава :)

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
Си го избришав стариот профил на Fiverr и отворив нов, си направив едно гигче и глеам во рок од 5 часа ми стаса нарачка, нека се множат...:)
За мала помош, ако не ви нарачуваат многу секогаш можете истиот гиг да го постирате на некоја друга страна слична како Fiverr, ги има многу, една од нив е мојата омилена My Cheap Jobs оваа исто е легит страна слична е ко Fiverr, лично ја гарантирам за нејзе пошто имам направено withdraw на околу 50тина долари и се си беше во ред. Секогаш кога ќе барате ваква страна гледајте на reviews за таа страна, и така ќе оцените дали страната е фејк или легит. Замислете да го имате гигот на 5 страни, ќе имате многу повеќе нарачки. :)

bogev4eboy

Хејтер
Член од
6 март 2011
Мислења
382
Поени од реакции
180
Си го избришав стариот профил на Fiverr и отворив нов, си направив едно гигче и глеам во рок од 5 часа ми стаса нарачка, нека се множат...:)
За мала помош, ако не ви нарачуваат многу секогаш можете истиот гиг да го постирате на некоја друга страна слична како Fiverr, ги има многу, една од нив е мојата омилена My Cheap Jobs оваа исто е легит страна слична е ко Fiverr, лично ја гарантирам за нејзе пошто имам направено withdraw на околу 50тина долари и се си беше во ред. Секогаш кога ќе барате ваква страна гледајте на reviews за таа страна, и така ќе оцените дали страната е фејк или легит. Замислете да го имате гигот на 5 страни, ќе имате многу повеќе нарачки. :)
Како го избиша стариот ? Има нешто close account ?

Kajgana Shop

На врв Bottom