Заработка на интернет (официјална тема)

Г

Грејвдигер

Гостин
vaka ako moze nekoj da mi objasni kako da pocnam so stranava neka mi pise pp ama i neka objasni na kratko kako da pocnam so rabotite pozz
Нема потреба од приватни пораки, еве во темава ќе објаснам на попрост начин за сите да се запознаат. Вака сеа... На сајтов се објавуваат огласи од типот зачлени се на ___, претплати се на мојот YouTube профил, лајк на Facebook... па се до пишување на артикли и линкување на други сајтови, но за тоа ќе ти биде потребен добро развиен сајт со голем PR(Page Rank). Цените се движат од 0,1$ па се до 4$. Минимална исплата е 10$, а кога ќе заработиш 25$ може да заработуваш и по 1$ од реферали. Тогаш може да се фокусираш и само на собирање реферали и да не работиш многу. Повеќе може да видиш на линкот горе и во објаснувањето на членот во некое од претходните мислења. Ништо комплицирано.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
5
Поени од реакции
1
На Gatorbux.net сите нови членови добиваат инстант бонус од 2 $ во билансот за изнајмување, кои може да ги искористите за да изнајмите 8 реферали! :)

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Се убаво ... ама доказ дека си извадил пари ? ;)

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
@Lodon_boy.
Добро би било следен пат да наведиш од кај ја имаш земено сликата или да напишеш дека не е твоја.

Инаку сајтов го користам активно некаде околу пола година и имам доста заработено, посебно во последните неколку месеци кгоа еден од сајтовите ми се искачи на PR4 и заработувам по 3-4$ од линк... неделно има барем по 5 линка што ти е еднакво на 15$ само од линкови, тука не ги вбројувам другите поситни работи. Плус парите од реферали кои ги имам во добар број.

Повеќе за сервисот има тука.
убо си напишав јас дека ја најдов на гугл сликата i сајтот* а текстот јас си го напишав така да за слики превземање не сум запознаен дека треба извор! (имаат ставено и докази)* така напишав

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Не зафркавај. Ова одамна постои, Кумановци ни го донесоа. Ќе видиш пари на велигден, ако некогаш се падне на 29-ти ноември. :)
ova postoi uste od 1999 nitu eden clen dosega ne se pozalil za neisplati kako sto e slucaj so PTC sajtovite i drugite MLM biznisi pobaj za da doznaes jas probav i doznav;)....odnosno mudrite prvo proveruvaat potoa davaat kritika i jas nemozam da kazam za neso so neznam i nemam probano tuku za ona sto sum go videl...pozzz

T

Tetro

Гостин
ova postoi uste od 1999 nitu eden clen dosega ne se pozalil za neisplati kako sto e slucaj so PTC sajtovite i drugite MLM biznisi pobaj za da doznaes jas probav i doznav;)....odnosno mudrite prvo proveruvaat potoa davaat kritika i jas nemozam da kazam za neso so neznam i nemam probano tuku za ona sto sum go videl...pozzz
Stop shitting me.
Никој не се нашол исплатен, сакаше да кажеш. Сите само го знаат начинот за креирање на бесплатни сајтови, "по туторијал", на .cc домејн.
And now, back off, man.

Член од
3 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
Stop shitting me.
Никој не се нашол исплатен, сакаше да кажеш. Сите само го знаат начинот за креирање на бесплатни сајтови, "по туторијал", на .cc домејн.
And now, back off, man.
ubavo sum pisal samo zavisi koj cita....i ne e besplatno tuku e so vlozuvanje, onaka cisto informativno. Sum se uveril za isplatite a kompanijata postoi 11 godini i prodava .WS domejni.Ova onaka cisto informativno za tebe, inaku ne moras da se vklucis ova go napisav za onie koi sakaat da zapocnat on line biznis a ne za tie sto se protiv sekoja dobra ideja...t.e. lugje sto vo internetot gledaat marsovci i zombi i lugje sto gledaat samo da te izmamat...Koga bi bilo samo taka i nie ne bi bile na ovaj sajt;)

T

Tetro

Гостин
ubavo sum pisal samo zavisi koj cita....i ne e besplatno tuku e so vlozuvanje, onaka cisto informativno. Sum se uveril za isplatite a kompanijata postoi 11 godini i prodava .WS domejni.Ova onaka cisto informativno za tebe, inaku ne moras da se vklucis ova go napisav za onie koi sakaat da zapocnat on line biznis a ne za tie sto se protiv sekoja dobra ideja...t.e. lugje sto vo internetot gledaat marsovci i zombi i lugje sto gledaat samo da te izmamat...Koga bi bilo samo taka i nie ne bi bile na ovaj sajt;)
Добро, извини ако ти стапнав на нога. Би сакал да видам доказ дека си бил исплатен некогаш. Колку време "работиш"?

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Ме интересира дали може се зачленам на некоја страна и рекламите да ги постирам на youtube
Пошто имам видеа на Youtube со по стотици илјади прегледи на видеата?

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Ме интересира дали може се зачленам на некоја страна и рекламите да ги постирам на youtube
Пошто имам видеа на Youtube со по стотици илјади прегледи на видеата?
Добра ти е идеава.
Правиш видео туторијали и ги постираш на yoytube . Можеш да направиш видео фајл на кој ќе се вртат банери (реклами) кои водат до твојот/твоите акаунти на ПТЦ страните на кои си се логирал.:smir:

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Според мене треба да има различна тема за PTC и заработка со друг начин на интернет работа.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Zdr ima edno prasanje moze li da se prefrlaat pari na alertpay na acount bez da bide verifikuvan na nekoja karticka od banka znaci samo na acount ?

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149

Kajgana Shop

На врв Bottom