Заработка на интернет (официјална тема)

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
videte vaka eve vi link http://www.neobux.com/?r=dalinsko.

registrirajte se i isplakanjeto e avtomatsko.do sega imam zemeno 50 dolara i navistina ne e izmama koj saka neka se registrira na linkot ke mu se isplati
За 50$ колку време кликаше и колку реферали имаш?
50$ не се земаат тукутака на neobux , освен ако не си инвестирал нешто во рефералите.

Член од
19 декември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
epa registriran sum od noemvri
i normlano deka investirav no ne od moi sopstveni pari tuku od tie sto gi zarabotiv tamu

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
epa registriran sum od noemvri
i normlano deka investirav no ne od moi sopstveni pari tuku od tie sto gi zarabotiv tamu
БРАВОС! Од ноември си регистриран и толку си заработил! Јас сум регистриран од Мај и едвај имам 12 . Пиши во ПП детално како си го постигнал тоа, колку си инвестирал итн...Стварно добро си заработил во однос на мојата заработка иако редовно ги кликам рекламите. Поздрав!

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Нов сајт и многу добар минимална сума на исплата 1 $

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
SE uveriv vo isplata na neobux mi isplati na alert 2,09 $ neznam kako slika stavam ke vlozam vo nego za gold

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
http://fortumo.com/affiliate/footyfans

Ова е одлична веб страна преку кој може да си креирате ваш СМС - сервис ,односно она кое што е највеќе користено на балканот се оние смс типови ... корисниците праќаат порака со текст на вашиот број ,вие ја одлучувате цената на пораката и од неа добивате процент ,а на корисниците им пристигнуваат во повратна порака типовите (или било што имате напишано)

Покрај тоа имате и други можности како наплаќање за пристап до некој одреден дел од вашата веб страна ,важни податоци , фајлови за симнување итн

Сите можности можете да ги разгледате на страната ,исплата на пари се врши во моментот кога ќе заработите повеќе од 50 евра ,кои што сеуште не се замарам многу да ги постигнам но верувам доколку не сте мрзеливи и упорни лесно ќе ги заработите ,исплата има преку манибукерс и уште неколку други можности ...

Регистрирајте се преку мојов линк за да земам и ја некој процент од вас http://fortumo.com/affiliate/footyfans :tv: ,Македонија е од неодамна додадена како земја во која е овозможен сервисот и затоа мислам дека вреди да се популаризира ...

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
Ај ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или? Фала многу

--- надополнето ---

SE uveriv vo isplata na neobux mi isplati na alert 2,09 $ neznam kako slika stavam ke vlozam vo nego za gold
Ај ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или(на пример јас имам 4 реклами за кликање-толку имаат и referrals-от?)? Фала ти

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Ај ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или? Фала многу

--- надополнето ---

Ај ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или(на пример јас имам 4 реклами за кликање-толку имаат и referrals-от?)? Фала ти
па бројот на реклами зависи од шо статус имаш ако се ubgrade тогаш ке имаш поќе реклами а и ке добиваш поголема сума од кликањето... инаку стандарт членовите сите имаат по 4 реклами на ден без разлика дали се твои реферали или не од време на време даваат и по некој мини реклами ама за нив даваат уште помалце од клик

Sipy

Dr.Sheldon Cooper
Член од
9 јануари 2011
Мислења
170
Поени од реакции
31
па бројот на реклами зависи од шо статус имаш ако се ubgrade тогаш ке имаш поќе реклами а и ке добиваш поголема сума од кликањето... инаку стандарт членовите сите имаат по 4 реклами на ден без разлика дали се твои реферали или не од време на време даваат и по некој мини реклами ама за нив даваат уште помалце од клик
Што значи дека треба да инвестираш за upgrade за да можеш да почнеш пари да праиш...според мојата математика(сега како стандард член):
- 4 кликања по 0.010 = 0.040 долари дневно
- 5 Referrals ти се 1.1 долари а можеш да ги користиш 30 дена, еден клик од referral ти е 0.005 долари= 0.020 долари дневно, односно 0.6 долари месечно, односно што значи не ти се исплаќа да ги зимаш
А кога ке си платиш за goldmember веќе се исплати...
Дали вака изгледа од прилика калкулацијата?

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
4 Кликања по 0.01 ти се 0.04 дневно и 1.2USD месечно,рефералите кликаат 4 реклами по 0.005 од реклама тоа ти е 0.02USD на ден а 30*0.005=0.60USD месечно,ама рачунај овоа ти е земено ако рефералот клика секој ден по 4 реклами шо нема шанси да ти се случи тоа пошто на необукс даваат програмирани ботови шо кликаат одреден број на кликови и секогаш си скоро во загyба или си во плус ама во многу мал процент...ако сакаш активни реферали инвестирај ги заработени пари на онбукс,ако сакаш ќе ти дадам реферал линк за регистрација пиши ми по ПМ.Инаку јас до сега имам заработено околу 50-55УСД од необукс и онбукс а кликам редовно од Јули 2010.

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
http://coinzer.com/home?r=bMnC5dK1y9M=

За тие што ќе се регистрираат преку мене ^^^

За секој стандард член:
Исплаќам 0.4$ на Алертпеј за направени 100 кликови и сите наредни 100 по 0.4$
т.е 100 clicks = 0.4$ ; 200 clicks = 0.8$ етц ...

Тој што ќе се регистрира преку мене и ќе се апгрејдне во голден исплаќам 6$ на Алертпеј.
Тој што ќе се регистрира преку мене и ќе се апгрејдне во силвер исплаќам 3$ на Алертпеј

Вашето име и алертпеј акаунт пратете ми го преку ПП, па штом исполните нешто од горенаведеното ќе ви ги пратам парите на Алертпеј.
:salut:

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Што значи дека треба да инвестираш за upgrade за да можеш да почнеш пари да праиш...според мојата математика(сега како стандард член):
- 4 кликања по 0.010 = 0.040 долари дневно
- 5 Referrals ти се 1.1 долари а можеш да ги користиш 30 дена, еден клик од referral ти е 0.005 долари= 0.020 долари дневно, односно 0.6 долари месечно, односно што значи не ти се исплаќа да ги зимаш
А кога ке си платиш за goldmember веќе се исплати...
Дали вака изгледа од прилика калкулацијата?
Епа ако немаш активни директни реферали на рентед реферали не треба ни да се надеваш многу пошо може да ги добиеш и сите неактивни ...
плус на neobux е многу скапо инвестирање ако планираш таму да инвестираш подобро да отвориш некој друг бизнис со парите и гарантирано профит да заработиш
ако сакаш за 15$ можеме да отвориме еден сајт како neobux

Kajgana Shop

На врв Bottom