- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 1.991
- Поени од реакции
- 1.272
Од банката кај што ти е извадена картичката.За исплата вика дека мора да имаш барем 50 евра на сметката.
p.s. Кај да најдам IBAN и SWIFT code?
Од банката кај што ти е извадена картичката.За исплата вика дека мора да имаш барем 50 евра на сметката.
p.s. Кај да најдам IBAN и SWIFT code?
За 50$ колку време кликаше и колку реферали имаш?videte vaka eve vi link http://www.neobux.com/?r=dalinsko.
registrirajte se i isplakanjeto e avtomatsko.do sega imam zemeno 50 dolara i navistina ne e izmama koj saka neka se registrira na linkot ke mu se isplati
БРАВОС! Од ноември си регистриран и толку си заработил! Јас сум регистриран од Мај и едвај имам 12 . Пиши во ПП детално како си го постигнал тоа, колку си инвестирал итн...Стварно добро си заработил во однос на мојата заработка иако редовно ги кликам рекламите. Поздрав!epa registriran sum od noemvri
i normlano deka investirav no ne od moi sopstveni pari tuku od tie sto gi zarabotiv tamu
Ај ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или(на пример јас имам 4 реклами за кликање-толку имаат и referrals-от?)? Фала тиSE uveriv vo isplata na neobux mi isplati na alert 2,09 $ neznam kako slika stavam ke vlozam vo nego za gold
па бројот на реклами зависи од шо статус имаш ако се ubgrade тогаш ке имаш поќе реклами а и ке добиваш поголема сума од кликањето... инаку стандарт членовите сите имаат по 4 реклами на ден без разлика дали се твои реферали или не од време на време даваат и по некој мини реклами ама за нив даваат уште помалце од кликАј ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или? Фала многу
--- надополнето ---
Ај ако може помош за околу Neobux...Напраив акаунт и се, кликам на реклами,али не ми е јасно како да ги зголемам рекламите и дали моите referrals стискаат само на толку реклами колку што имам јас или(на пример јас имам 4 реклами за кликање-толку имаат и referrals-от?)? Фала ти
Што значи дека треба да инвестираш за upgrade за да можеш да почнеш пари да праиш...според мојата математика(сега како стандард член):па бројот на реклами зависи од шо статус имаш ако се ubgrade тогаш ке имаш поќе реклами а и ке добиваш поголема сума од кликањето... инаку стандарт членовите сите имаат по 4 реклами на ден без разлика дали се твои реферали или не од време на време даваат и по некој мини реклами ама за нив даваат уште помалце од клик
Епа ако немаш активни директни реферали на рентед реферали не треба ни да се надеваш многу пошо може да ги добиеш и сите неактивни ...Што значи дека треба да инвестираш за upgrade за да можеш да почнеш пари да праиш...според мојата математика(сега како стандард член):
- 4 кликања по 0.010 = 0.040 долари дневно
- 5 Referrals ти се 1.1 долари а можеш да ги користиш 30 дена, еден клик од referral ти е 0.005 долари= 0.020 долари дневно, односно 0.6 долари месечно, односно што значи не ти се исплаќа да ги зимаш
А кога ке си платиш за goldmember веќе се исплати...
Дали вака изгледа од прилика калкулацијата?