- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
а од причина што некои веќе се изјаснија НЕ за сабота (на свадба ќе иделе), еве во ПЕТОК да биде.
Абе секогаш мислиш на мене
Еве вака, јасно и гласно. Петок, Орхидеа...биваТ?
а од причина што некои веќе се изјаснија НЕ за сабота (на свадба ќе иделе), еве во ПЕТОК да биде.
чек бре, прво да видиме дали има кворум?Абе секогаш мислиш на мене
Еве вака, јасно и гласно. Петок, Орхидеа...биваТ?
чек бре, прво да видиме дали има кворум?
инаку слушнав и за летна бавча дека имало во орхидеја, па ќе се јавам утре да проверам.
Ти ако идиш, и јас доаѓам...ако бе има има норамлни луѓе со нив ке си седам
кооператива познат како организатор на собиранки по биртии.Кворум како поим е многу дискутабилен
Може да биде една личност, двајца или повеќе. Од старт гледам дека има 6-7 лујџе, така да јави се, закажи и така ќе се пријават уште неколку пљус и ете ти 5-16, таман за една голема маса
чисто информативно, “што е нормално“?ако бе има има норамлни луѓе со нив ке си седам
Kaj e ova orhideja?
потврдено.ај едно пребројување, да видиме дали е во ред. секој посебно нека потврди до 20-21часот во понеделник, за да се закаже во вторник
Јас нема да дојдам. И да, заради Добро познат е.ај едно пребројување, да видиме дали е во ред. секој посебно нека потврди до 20-21часот во понеделник, за да се закаже во вторник
Peja989, dobro poznat, Nessa Alcarin, dzesika, blackadder (треба да части 1 тура), Werther, Natural-girl, Plavooka, bebush, Saladin, Malcolm van den Сабаховић, Ставрогин, Kaiser, M.O.P. blue ladybug (еклери спремај)
овие, последниве двајца не знам дали се тагнати
можете да ја искористите и опцијата “повикај другарче“
се уплашивТи ако идиш, и јас доаѓам...
Jас не ти кажав за да се плашиш. Реков да дојдам, да се запознаам со тебе, да ме научиш некоја финта во врска со жените. И јас сакам да бидам ебач како тебе...се уплашив
ако ме сметаш за ебач ок ,Jас не ти кажав за да се плашиш. Реков да дојдам, да се запознаам со тебе, да ме научиш некоја финта во врска со жените. И јас сакам да бидам ебач како тебе...
ако ме сметаш за ебач ок ,
не предавам толку добро , ке мора сам да си учиш или од друг барај си лекции
ако си до толку очаен сврти на 0500 нека ти помине меракот