Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

B

Borg_Drone

Гостин
чек бре, прво да видиме дали има кворум? ;)
инаку слушнав и за летна бавча дека имало во орхидеја, па ќе се јавам утре да проверам.
Има, ти потврдувам јас.И од кафаната имаш убав преглед на Скопје, ти се чини како да го имаш Скопје на дланка, особено навечер.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.455
Ваљда членов изнад мене иде. И ај не ја затерувајте работава у личен муабет, човек не може да ја надгледува темава ко шо треба.

Иначе ако е петок, големи се шансите да дојдам. Да не кршам филм ама доста големи.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065
ај едно пребројување, да видиме дали е во ред. секој посебно нека потврди до 20-21часот во понеделник, за да се закаже во вторник
Peja989, dobro poznat, Nessa Alcarin, dzesika, blackadder (треба да части 1 тура:D), Werther, Natural-girl, Plavooka, bebush, Saladin, Malcolm van den Сабаховић, Ставрогин, Kaiser, M.O.P. blue ladybug (еклери спремај:pos:)
овие, последниве двајца не знам дали се тагнати :confused:
можете да ја искористите и опцијата “повикај другарче“ (y)
Бидејќи нема да биде присутен добро познат јас го откажувам моето присуство на собиранката.
Што се однесува за пијачките во некоја друга прилика...ви посакувам добар помин.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
хмм
кооператива нели ќе ме викнеше?

пеџа нешо ми се врти у глава дека ти си добар момак од ѓорче, имаш кола и... има опција да ме собереш од влае? :D
ама јас сум мало дете, рано легнувам... макс до 12 можам да останам. дали пеџа ова ти одговара? и да ме вратиш после фала богу :D
Peja989

Јас би бил добар момак и доколку не би бил од Ѓорче. За носење ќе те носам, за враќање не ти гарантирам враќање толку рано. Да не ме сфатиш погрешно ама глупаво е да се обврзувам или да ти кажам од сега дека сигурно се враќам или сигурно не се враќам дома во 12.

Сфати ја репликава како сериозна, се разбира доколку не ме јебеш у здрав памет :D

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
неса, извини, реков јас претходно дека ќе заборавам некого, .....
еве и за Plavooka, Sussaro
Потврдено присуство, додуша ќе закаснам малку, али ќе дојдам:)
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 01:53 ---
На пат сум за Струга, ако успеам да стигнам ќе ве најдам и цела салата ќе ви ја изедам.. :pos:
Ништо не се секирај, ти чуваме салата + помфрит, само јави дека ќе дојдеш;)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Јас би бил добар момак и доколку не би бил од Ѓорче. За носење ќе те носам, за враќање не ти гарантирам враќање толку рано. Да не ме сфатиш погрешно ама глупаво е да се обврзувам или да ти кажам од сега дека сигурно се враќам или сигурно не се враќам дома во 12.

Сфати ја репликава како сериозна, се разбира доколку не ме јебеш у здрав памет :D
не те сфаќам погрешно уживај, не те јебам у здрав памет, знам дека условите не ми се баш најнормални :)
не ми одговара, терајте :)
нешо полагано коа ќе има у ајриш, доаѓам

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
биртијата е ЗАКАЖАНА, во петок, 19ч :D
П.С. женско присуство е задолжително (ќе ви објаснам на лице место зошто:pos:)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
кој знае што ке им направиш
не бре, него конверзацијата по тел со газдата беше КРШ, ме изнасмеа, али нема поента да пишувам .... нема да го доловам муабетот :pos:

B

Borg_Drone

Гостин
Боргот не ти доаѓа.Ви посакувам убаво дружење.

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55
чек бре, прво да видиме дали има кворум? ;)
инаку слушнав и за летна бавча дека имало во орхидеја, па ќе се јавам утре да проверам.

Таму ти е „All Seasons Биртија“ каква бавча какви бакрачи :D погледот е стварно добар, али не е средено воопшто. Ефтино е ептен али е катастрофа. Можам да ја замислам фацата на келнерот ако замините 15 луѓе :pos: ке се препоти во момент. Како и да е убав помин али нареден пат барајте поасални места, не Орхидеја :D
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 19:02 ---
не бре, него конверзацијата по тел со газдата беше КРШ, ме изнасмеа, али нема поента да пишувам .... нема да го доловам муабетот :pos:
Попаметно ке е да им го прераскажиш на собиранката... типот е лудница :cool:

B

Borg_Drone

Гостин
Таму ти е „All Seasons Биртија“ каква бавча какви бакрачи :D погледот е стварно добар, али не е средено воопшто. Ефтино е ептен али е катастрофа.
Епа сега, оди си во Пелистер што да ти кажам друго, или пак оди на Криптон.Биртија си е биртија, плус е ефтино таму.Сега ако не сакаш да одиш по биртии зошто не е средено, тогаш оди си и на Хонолулу ако имаш пари, таму и педикир на нокти ќе ти пружаат со шмишајбна.За нормален Македонец со никаква заработувачка и биртијата е доволна.

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55
Епа сега, оди си во Пелистер што да ти кажам друго, или пак оди на Криптон.Биртија си е биртија, плус е ефтино таму.Сега ако не сакаш да одиш по биртии зошто не е средено, тогаш оди си и на Хонолулу ако имаш пари, таму и педикир на нокти ќе ти пружаат со шмишајбна.За нормален Македонец со никаква заработувачка и биртијата е доволна.
Не претерви сеа .. пелистер ова она :) поентата не беше некого да навредам или да се потсмевам заради то шо одел во биртии, дај молимте!!!

B

Borg_Drone

Гостин
Не претерви сеа .. пелистер ова она :) поентата не беше некого да навредам или да се потсмевам заради то шо одел во биртии, дај молимте!!!
Ама така де, и членот горе напиша дека е биртија.Каква би можела да биде една биртија?Летна бавча има патем кафаната, живеам во близина и знам какво е местото.Не е најидеално, но има неверојатно добар поглед кон Скопје, цените се евтини, сега малку е несредено ама тоа е тоа, тоа ти треба и во една биртија.Не личи местото на свињарник (не е прчвара заградена со трска, пак е солидно средена), да е така, немаше да одам ни јас таму, ама не е ни баш средено, сега да не помислат членовиве дека местото го опишувам како да е којзнае што.Не ја ни бранам кафаната, никој и ништо не ми се тие.
Немој да мислиш само дека и во елитните ресторани (ако можат така да се наречат) дека нема зафрканции како во биртииве, и таму има.Не е сјајно сегде.Имаш евтини цени, за излегување со друштво и приватност местото е добро, таман си е, а и за македонскиот џеб си е супер.

Kajgana Shop

На врв Bottom