Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јадење го*ца у маало од 5 години и немаш мака:pos:

Него, вака така од спојката на Кооператива и Добро Познат ќе испадне собиранка.(y)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Јадење го*ца у маало од 5 години и немаш мака:pos:

Него, вака така од спојката на Кооператива и Добро Познат ќе испадне собиранка.(y)
ќе биде, али како гледам веќе почнале луѓето по одмори да идат. ај да видиме дали ќе се направи квота од барем 10 луѓе, па да се седне кон крајот на месецов. баш и викенд е последните два дена

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
Ај доста со оф-топици, или договарајте се или четувајте си по ПП. Џабе ми светка темава :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
ќе биде, али како гледам веќе почнале луѓето по одмори да идат. ај да видиме дали ќе се направи квота од барем 10 луѓе, па да се седне кон крајот на месецов. баш и викенд е последните два дена

Јас во Сабота 29ти сум на свадба. Секој друг ден сум за.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Сум за, ако не е викедов. Се надевам ќе дојде и боемот. :) (Sussaro)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
од ова што гледам дали 5 луѓе сме на број. ај да оставиме до понеделник да видиме дали ќе има бар 10 луѓе, па да се организира нешто. ако НЕ, ... после одмори, а у меѓувреме ние што си се знаеме можеме и без ова овде да се договориме кафе/пиво/сладолед :cool:

W

Werther

Гостин
од ова што гледам дали 5 луѓе сме на број. ај да оставиме до понеделник да видиме дали ќе има бар 10 луѓе, па да се организира нешто. ако НЕ, ... после одмори, а у меѓувреме ние што си се знаеме можеме и без ова овде да се договориме кафе/пиво/сладолед :cool:

Пиши ме и мене.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
што да пишам? пак ли јас да ја организирам? хаххаха, ќе станам познат на организирање собиранки по БИРТИИ :pos:
али ај, еве со тебе би било дека се 6, ... да почекаме до понеделник.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Не се праи тоа така kooperativa :icon_lol: Ќе земеш ќе дадеш предлог кафана, јасно и гласно (а не уз муабет) и ќе започнеш со броење на пријави :D. Додуша моеш и да тагираш членови кои ти се на ум пошо не сите ја гледаат темава :D.
Ова као совет, не ме мести ја да организирам, ти си се уште организаторот :pos:.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.724
Поени од реакции
13.458
Еве ја да не ја манијачев членкава над мене, немаше да знам дека има собир пошо одамна прекинав да ја надгледувам темава поради офтопици. :D

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
која кафана ако сакате диско може да дојдам

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
што да пишам? пак ли јас да ја организирам? хаххаха, ќе станам познат на организирање собиранки по БИРТИИ :pos:
али ај, еве со тебе би било дека се 6, ... да почекаме до понеделник.
I'm in. Ми се јаде бурек. :icon_mrgr:

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
Не се праи тоа така kooperativa :icon_lol: Ќе земеш ќе дадеш предлог кафана, јасно и гласно (а не уз муабет) и ќе започнеш со броење на пријави :D. Додуша моеш и да тагираш членови кои ти се на ум пошо не сите ја гледаат темава :D.
Ова као совет, не ме мести ја да организирам, ти си се уште организаторот :pos:.
бебуш, прво читаш, па после реплицираш, нели? :D исто ко со преводите :pos:
плус, има и опција “надгледувај ја темата“
за тагирање, не го правам тоа од причина што сигурно некого ќе пропуштам, а башка и нови да се запознаат. има и опција “повикај другарче“ :D
а од причина што некои веќе се изјаснија НЕ за сабота (на свадба ќе иделе), еве во ПЕТОК да биде.
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 16:59 ---
I'm in. Ми се јаде бурек. :icon_mrgr:
отиде бурекот по ѓаволите :D

Kajgana Shop

На врв Bottom