братми незнам али ако има викај, ок?Има ли некаде бесплатно пиво каде даваат да се пријавиме ?
Ти викам !братми незнам али ако има викај, ок?
Викендов ќе биде лошо/ладно/дождливо времево.Океј, ајде на конкретен план. Утре/заутре, зоолошка?
Идната сабота преку денот треба да биде убаво (со слаба облачност), како што гледам едни прогнози свежи.Викендов ќе биде лошо/ладно/дождливо времево.
Повеќе од 3 години се реновира зоолошката. Ако станам рано, ќе отидам да видам до каде е средено. Бев само на почеток на реновирањето.ете и времето да се погоди. ја слушнав од колеги од факс дека се реновира золошкава па нема мн шо да се види
Ги шитнав денес. Кој ќе идете, убаво да си поминете, ќе се дружиме во наредна прилика.Кој сака две карти гратис за сабота за зоолошка? Може да се договориме и утре вечер да ги земе од мене.
ШиткачГи шитнав денес. Кој ќе идете, убаво да си поминете, ќе се дружиме во наредна прилика.
Можеш да ги подигнеш пред почетокот на тоа што си одбрал.. да по 2 картиабе кај можеа да се подигнат ова влезнициве ? ја не бев денес да ги зеам. можам утре ? и П.С по 2 се добиваа ??