Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Сабота околу 13 часот?

Најдобро е тогаш, има народ, не е како да влагаш у град духова.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Има ли некаде бесплатно пиво каде даваат да се пријавиме ?

T

Tetro

Гостин
Викендов ќе биде лошо/ладно/дождливо времево.
Идната сабота преку денот треба да биде убаво (со слаба облачност), како што гледам едни прогнози свежи. :)
Во недела се очекуваат слаби дождови, ама ништо сериозно.

Кој сака две карти гратис за сабота за зоолошка? Може да се договориме и утре вечер да ги земе од мене.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ете и времето да се погоди. ја слушнав од колеги од факс дека се реновира золошкава па нема мн шо да се види

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Партибрејкери... Ај тие шо идат да се изјаснат тука.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
ете и времето да се погоди. ја слушнав од колеги од факс дека се реновира золошкава па нема мн шо да се види
Повеќе од 3 години се реновира зоолошката. Ако станам рано, ќе отидам да видам до каде е средено. Бев само на почеток на реновирањето.

T

Tetro

Гостин
Кој сака две карти гратис за сабота за зоолошка? Може да се договориме и утре вечер да ги земе од мене.
Ги шитнав денес. Кој ќе идете, убаво да си поминете, ќе се дружиме во наредна прилика. :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Ги шитнав денес. Кој ќе идете, убаво да си поминете, ќе се дружиме во наредна прилика. :)
Шиткач

Доро, за оние шо ќе одат утре во 13 часот пред зоо ќе сме неколцина веќе собрано.
Иам еден гратис, кој оќе може да се шлепа.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе кај можеа да се подигнат ова влезнициве ? ја не бев денес да ги зеам. можам утре ? и П.С по 2 се добиваа ??

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Имам 2 карти за Шехерезада од 20 часот во МНТ... неможам да одам па ако ги сака некој пишите ПП.

--- надополнето ---

абе кај можеа да се подигнат ова влезнициве ? ја не бев денес да ги зеам. можам утре ? и П.С по 2 се добиваа ??
Можеш да ги подигнеш пред почетокот на тоа што си одбрал.. да по 2 карти

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Хммм гледам овде се каните едни со други за излегувања во град? Ај да си ја пробам среќата :) Има некој/а љубител/ка на азиски филмови: Сакам да одам в понеделник или вторник има Скопски Филмски Фестивал, а во последно време се заљубив во корејските филмови и би сакал да изгледам еден шо е на програмата на фестивалот :) Или вака да разграничиме...кинескиот филм може да се јави и машко и женско, корејскиот исклучиво женско и јапонскиот искчучиво машко :)

Kajgana Shop

На врв Bottom