Загина Петар Милошевски

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Жалосно

Почивај во мир мајсторе

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Голманиште почивај во мир! Легенда. :place:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
595
Еден од најдобрите голмани кои бранеле за Македонија , ако не и најдобриот ! Штета, навистина штета .... Почивај во мир легендо :place:

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Го гледав како брани се востисував навистина е одлично чуството како голман кој брани и топки кои повеќето не се ни надеваат дека може да ги одбрани го гледав на доста уткамици навистина Голман во вистинската смисла. Никој како него ја нема чувано македонската мрежа. Почивај во мир, нека тие лесна земјата човеку.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.276
Многу жално, голем , питом човек и професионалец. Плус имам чуено не знам дали е вистина дека бил сирак или родителте му имаат починаот кога бил многу мал и имал многу тежок живот и самиот. Стварно јака им душа на тие што ги остави.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Од хуманитарен натпревар се враќале.... Е то е то, судбина...
Почивај во мир.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Нека почива во мир, имаше прилично неверојатни одбрани на нерешениот натпревар против Англија по кој најмногу го памтам. Жалосно, сега прочитав и не ми се верува сеуште.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.559
Поени од реакции
11.542
неможам да сфатам ...излегува ако си хуман, ако си човек ке те снајде лошо :confused:
најди го мирот каде и да си...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.348
Поени од реакции
5.387
Црн Петок за Македонија !
Навистина уште не ми се верува каков човек загуби Македонија :(
Човек со огромно срце, добар пријател и најдобриот голман кој бранел за Македонија, љубител на навивачите во Битола !
Нека го чуваат небесните ангели онака како што тоj знаеше да jа чува Пелистеровата и Македонска мрежа.
Почивај во мир голем човеку :place:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Многу жално, голем , питом човек и професионалец. Плус имам чуено не знам дали е вистина дека бил сирак или родителте му имаат починаот кога бил многу мал и имал многу тежок живот и самиот. Стварно јака им душа на тие што ги остави.
Прееска кажаа на вести дека и он како и син му го загубил татко му на 11 годишна возраст...

Ме потресе веста од сабајле. Само што станав гледам на вести и не ми се веруваше.
Штета голема, еден од подобрите Македонски голмани од осамостојувањето...
Нека почива во мир.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кажаа ли на некои вести нешто за случката, како дошло до судирот?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ej патот е катастрофа,жива катастрофа,кој возел знае.Загинал баш на местото каде што патот се раздвојува,во еден правец за К 10 и десно за накај Куманово,башка малце подоле има диви приклучови од населбата кај фабриките.Непрегледно,необележано,патот крпеници башка од се се вози и брзо (стварно не ги сваќам луѓето,посебно на вакви патишта) каде ограничената брзина е 50-60.Сигурно една од причините за судирот е таа.Колата излетала во спротивната лента и удрила во висока ограда,ја пробила и завршила во дворот на една фирма.Се на се страшно и жалосно.Почивај во мир!

Член од
5 февруари 2014
Мислења
138
Поени од реакции
60
Нека почива во мир,голем човек беше.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Бог да го прости. Сочувство до семејството и блиските. Нема шо повеќе да се каже...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Најпрвин, сочувство до фамилијата, Бог да го прости!
Жалам што прерано си отиде, за мене, најдобриот репрезентативен голман.
Што да се каже... утрово ме потресе веста. Отварам ФБ на мобилен и гледам... неубаво...

Kajgana Shop

На врв Bottom