Заврши летниот распуст!

К

Кнез Мишкин

Гостин
ЛЕле сега трета математички ќе не скапат...Пу што мораше да заврши распустот...

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Распустов стварно брзо помина,мислам вчера не распуштија...ама сепак ептен топ си пројдов овој распуст.И на крај краева...гледајте бе луѓе малку на светлата страна...повторно дружење,смеење,малтретирање професори, ЗАБАВА со еден збор...Искрено, може звучи лудо, но ми недостигаше школото баш поради горе наведените причини...

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Е сеа за некој заврши, за некој уште трае, се со годините :)

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Забележав дека последниве две - три лета викам : "Ова беше најубавото лето во мојот живот до сега". И да и за ова ќе речам така, но ова беше најубаво!

И да кој рече дека завршило? Ех уште цела вечер е пред нас!
Се шалам!

Да заврши брзо, многу брзо, важно си поминав најлудо и најубаво.
Малку ми е тешко што од утре почнувам во ново школо, нови деца, нови наставници, нови впечатоци, нови прилагодувања ... Едноставно се ново!
И кога ќе ми текни дека другата недела треба да седнам и да учам, абе смрт ми е ... Али и тоа е убаво!!!

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
ЛЕле сега трета математички ќе не скапат...Пу што мораше да заврши распустот...
:pos2: на математички а? ааа ништо страшно само 3 математики ќе си имаш, мноогу интересноо:pos2:инаку за мене летниот распуст бше само еден месец и толку, back to study.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Драги основци и средношколци,

Се обраќа директорот: летниот распуст заврши, вечерва избањајте се, спремете си моливче и тетратка, легнете си порано, утре ве очекуваме во школските дворови на првиот училишен час.
За домашно ќе ви дадеме да напишете состав „Како го поминавте летниот распуст“.
А заборавив да кажам за прво одделенчињата, да ја научат песничката „брзај брзај прваче“ на памет, ќе ги испрашуваме за оценка. :pos:
Се надевам ќе ме послушате, лека ноќ.

:pos: :pos:

V

Viktoranius

Гостин
:pos2: Супер беше ама не ми се оде на школо а тие што сакаат да се вратат во средно..СО ЗАДОВОЛСТВО КЕ ВИ ОТСТАПАМ МЕСТО

BrownEye

And so it is...
Член од
10 јули 2007
Мислења
158
Поени од реакции
0
летово е на самиот праг! за 9 месеци, кај и да е - ене го распустот! :pos2:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
летово е на самиот праг! за 9 месеци, кај и да е - ене го распустот! :pos2:
Па :icon_bigg ја и млеко за сончање си купив, утре на одмор одам сеа почна летото :pos:

Абе ај....кој ќе стануе секој ден, па и еден ист пат цело време треба да тепам теииии....

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Само што се вратив од на школо. Повторно во пеколот!

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
жалосно :( се си мислам дека туку вчера ни рекоа : убаво да си го помините летниот распуст и да ни се вратите на 3 септември.. лета времето :vozbud: :vozbud: :place::cry:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Нееееееееее ми се идеее... се втора смена сум, трета година... класот од прва и втора година (со сите до еден шо си ги сакав највише на свет) ми се распадна, у 3 класа сме.. :nesum: .... не знам со кои идиоти сеа ќе се паднам.. ааааааааа си го сакам назад класот :nesum::nesum::nesum:

Иначе летово ми беше дефинитивно најубаво у живот... Ги глеав Ред Хот Чили Пеперс и Ролинг Стоунс, бев со другарка ми сама у Србија 10 дена, па со друштво у Градиште уште 7, па у Грчка со моите + луѓе од мое друштво... мераци... сакам све да ми се врати.. :nesum:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Значи да ги барав нема да ги најдев такви со какви сум се паднал у клас...ПОздрав до наставниците и оние кои ги правеа класовите...Оваа година ЕПТЕМ ЈА ЗАБЕГАВТЕ БЕ....срамота

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Топ си пројдов, Корчагин рулз!:) Имавме еден час, колку да запишеме распоред и после се остајвме на кеј...

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Raspustov bese buren...ke go pamtam po mn raboti...ali mi stana dosadno,se isto pa isto...sea cekam da otidam u skolo da pocneme da ucime i da mi pomine zelbata,za idenje u skolo:)zoso neznam so mi e mi se ide...

Kajgana Shop

На врв Bottom