Заврши летниот распуст!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
А бе лево маде сега би дал да сум средно ммммм:icon_frow

V

Viktoranius

Гостин
Raspustov bese buren...ke go pamtam po mn raboti...ali mi stana dosadno,se isto pa isto...sea cekam da otidam u skolo da pocneme da ucime i da mi pomine zelbata,za idenje u skolo:)zoso neznam so mi e mi se ide...

И на мене од почетокот ама сега веке НЕ...
Ми помина меракот уште од првиот ден:uvo: :uvo:

ive

Член од
19 март 2007
Мислења
199
Поени од реакции
3
Летото супер мина не знам сега почнувам средно и ми е интересно нови фаци професори итн. Така да воглавно среќен сум со еве конечно после толку досадни денови помина и летниот распуст.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Распустот супер беше ..имаше и моменти кога ми беше досадно..али не ми се идеше пак у школо..спиење до колку сакаш ,шетање колку сакаш,висење на нет цел ноќ
малку ми беа 3 месеци бе..Прв ден у школо ужас..посебно кога ја видов класна ми:uvo:Ни ми се иде у школо ни ми се учи..Ај ваљда ке изгураме 9 месеци:jaj:

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
super mi pomina cel raspust..vremeto mi bese ispolneto do maksimum i se raduvam najmogu za toa i kako so znaete...all good things must come to an end i sepak poslednive nedeli edvaj cekav da dojde skolo...pozitivno e so ke ima smea i pezi sekoj den a loso koa ke nabapkat za u4enjeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom