Забрането носење кратки пантолони во училиште...?

Статус
Затворена за нови мислења.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Како што читам сте се фатиле за кодексот за облекување.
Точно е дека треба да се почитува кодексот . Го има секаде во Европа . Но секаде во Европа ИМА Клима Уреди во училниците.. Па макар Вентилатор да има па по фармерки да идам ..
Вака не е хумано кон учениците .Ќе поцркаат децата на 40 степени ..
А и башка 80% од училиштава немаат ни завеси па децата на сонце по фармерки ..... Можете да го замислите мирисот на училната :)
мајка ми ко можела пред 40 години да ој со фармерки, јас ко можам да одам по фармерки денес и вие можете... климата дали се сменила за степен.
ете она жива здрава завршила факултет, се вработила. Ни јас, ни она сме немале клима у училница, ни вентиларот. Не било ни спрема нас хумано али ете живи сме...
бреееј младинава размазена....
И Агора решението е: почитувај го кодексот на облекување во школо а не да забушаваш

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
ne stanuva zbor za bezvezalno pravilo za da ne se nosat kratki pantoloni suknjicki i slicni raboti , toa se pravi poradi odrzuvanje na kultura. ako se odi na uciliste treba da se izgleda kako ucenik ne kako ribar ili kako nekoja prostitutka itn itn .,.....

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
мајка ми ко можела пред 40 години да ој со фармерки, јас ко можам да одам по фармерки денес и вие можете... климата дали се сменила за степен.
ете она жива здрава завршила факултет, се вработила. Ни јас, ни она сме немале клима у училница, ни вентиларот. Не било ни спрема нас хумано али ете живи сме...
бреееј младинава размазена....
И Агора решението е: почитувај го кодексот на облекување во школо а не да забушаваш
слушај ти ваму..:pos::pos::pos:
агора го знае решението нема што ти да му го кажуваш.Коа ќе го покрене тоа движењето против долгите пантолони во школо ќе видиш ти.
Тоа мајка ти што учела у долги пантолони никој не и е крив тогаш комунизам трпеле тие се.Ние сеа сме напредни генерации климатизери треба да имаме,школо е ова или пазар?Агора тоа протестите кога? да пишеме у настани да знаат сите? таман една собиранка ќе прајме.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
И шо коа ќе носат девојките фармерки а горе опнато деколте цицките до табла истурени, барем кај нас е така, носат фармерки ама шо фајде кога маичките шо ги носат им прикриваат минимален дел од цицките (не дека мене тоа ми пречи:)).

И шо има толку трагично у тоа да не се носат фармерки, па ако ми е жешко не го носам, шо да не ќе ме избркаат, они и така не можат на настава да не приберат па ќе не бркале оти носиме кратки панталони, глупости.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
И шо коа ќе носат девојките фармерки а горе опнато деколте цицките до табла истурени, барем кај нас е така, носат фармерки ама шо фајде кога маичките шо ги носат им прикриваат минимален дел од цицките (не дека мене тоа ми пречи:)).

И шо има толку трагично у тоа да не се носат фармерки, па ако ми е жешко не го носам, шо да не ќе ме избркаат, они и така не можат на настава да не приберат па ќе не бркале оти носиме кратки панталони, глупости.
со кодексот на облекување би се покрило и тоа истуреното на табла..одвратно.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ај и тоа чудо да го исчекаме...

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Madrid сега не зборувај глупости ;) Женските како сакаат нека се облечат :P

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Аман бе Шорти од школо ли чекаш инспирација за самозадоволување :pos:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Ја би пре кодекс за облекување на женските него ли на машките,ама ај чим важи за едните треба да важи и за другите.И да Шорти имаш интернет дома хај5 ова она шо ќе ти се тие од школо, и онака ги глеаш секој ден.Е до кај стигна светов.У школо идат да бараат материал за мастурбација. Плејбој ќе пропадне ако пордолжите вака.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Работата е што и да сакам не можем да мастурбирам во школо. Хахахаха. Ама сепак убаво е да се гледаат „поинакви“ работи отколку досадни униформи и професори :D:D:D

Де бе колку сваќате сериозно значи... (=

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Работата е што и да сакам не можем да мастурбирам во школо. Хахахаха. Ама сепак убаво е да се гледаат „поинакви“ работи отколку досадни униформи и професори :D:D:D

Де бе колку сваќате сериозно значи... (=
после агора се е можно

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ej ,aj ne go gnjavete vise Agora....deckoto si ima stav koj e negov i koj misli deka e ispraven i saka da ve ubedi i vas deka e vo pravo......... oladete go malce,nego mu smeta ,na nekoj drug ne mu smeta ama aj sea da go utepame....

posebno se odnesuvase ova na Foxy BuTTerfly......

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
се е пропаст кај нас,единствено приватните гимназии каде што се носи униформа.во странство секое школо си има своја униформа да се знае кој од кое школо е. а не овде не се знае ни што се учи ни кој е професор а кој ученик.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Единствена позитивна работа што се деси неделава е дека класната не пушти да идеме со кратки и не ослободи од носење униформи јеје:)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Колку за информација, сега и основците од ОУ “Јохан Хајнрих Песталоци“ имаат униформи :) Портокалови :) Барем бојава е убава, весела.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom