Забранетото е послатко - зошто!?

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
а што се подразбира под забрането?...нешто што го немаш?..тоа не значи дека е забрането како прво...а како второ ако се мисли на забрането во стил како некоја која е зафатена, тогаш апсолутно би избрал опција со девојка која е слободна...не се осеќам пријатно у такви шеми и екскурзии за бркање цури кои се зафатени...а уште помалку па и ако јас имам девојка...ич не ми се праи мерак и дури реткост е и да помислам

Д

ДаркхарТ

Гостин
Забранетотo е послатко затоа што постои љубопитност и прашањето "Што ќе се случи ако го направам тоа".Значи поголема улога игра љубопитноста и предизвикот...Барем според мене.:toe:

Член од
24 декември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
За кого како :wink:
Најслатко е своето зошто знаеш дека е само твое недопрено чисто убаво...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Што ти прават рестрикции. Човек ќе си помисли дека тревата е позелена кај комшијата.
Љубопитноста е причината зошто сака да се види и проба нешто егзотично.
Ко да сме во затвор со моралот и етиката која ни е всадена па се ново ни е ко на олимпијада да сме победиле.
Кога нема човек информации, почнува да копнее по нешто ново.
Па има од проста маса муабети како -еј на шекеринска да и го бапнам, да и покажам-.
Греота.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Највероватно инаетот го прави тоа така.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
забранетото... хммм ако е забрането онда не е ни слатко ни никакво :) абе факт е дека шо повеќе се мачиш за некоја работа и шо повеќе се трудиш и вложуваш напор за да ја остваририш односно да ја придобиеш е послатко и ПО ЦЕНЕТО!!! со самата помисла дека дека е потешко да се дојде до тоа нешто автоматски е послатко и поценето...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
А што е тоа што е забрането а е слатко?

Член од
6 мај 2010
Мислења