За мојот најомилен играч на сите времиња викаш дека потфрлил во Лацио? Види го тимот на Лацио кога играше Клаудио http://www.footballinrome.co.uk/team.html Да не си се збунил со Мендиета, тој беше дрфцеМислам дека беше Перица Огњеновиќ ако не се лажам:nesum:
Иначе имаше еден што играше во Валенсиа со голем успех па премина во Лацио каде што потфрли скроз,сеа игра некаде во Мексико.
Знам,не е таа тема,али онака да пишам според мене играч,што нема да го заборавам !!!Темата не е за тоа кои играчи никогаш нема да ги заборавиш.:smir:
Да се надоврзам, Kerlon "Foquinha", дојде во Интер, но го мачат сеуште повреди, беше на позајмица во Ајакс претходната година, одигра 2-3 натпревари и пак се повреди.Фреди Аду, чудо од дете, барем така беше најавуван од Америка. Поврзуван со големи клубови но никогаш ништо. Замина во Бенфика мислам, не се снајде, па во понизок клуб во Португалија играше, потоа во Грција а последно што слушнав беше дека е без клуб и дека бил на проби во втора лига во Германија во Инголштад. А беше добар на менаџерот
Знае некој за Лулиња? Пред година или две беше претставен како голем талент ама сега нема глас од него.
Да ставаа сите постови кај ќе им текне ко тебе, форумов ќе беше ремет сам по себе. Офтопици се казнуваат, имаш опомена.Знам,не е таа тема,али онака да пишам според мене играч,што нема да го заборавам !!!
И Весли Снајдер си го заборавилДиего Милито и Горан Пандев
.Damien Duff. Кога од Блекбурн премина во Челзи се очекуваше многу од него, да биде едно од најдобрите крила. Но тој играше просечно како и секое крило, па си замина во Њукасл, сега игра во Фулам.
Моментално игра во 2-ра лига Турција :pos2:Фреди Аду, чудо од дете, барем така беше најавуван од Америка. Поврзуван со големи клубови но никогаш ништо. Замина во Бенфика мислам, не се снајде, па во понизок клуб во Португалија играше, потоа во Грција а последно што слушнав беше дека е без клуб и дека бил на проби во втора лига во Германија во Инголштад. А беше добар на менаџерот
Знае некој за Лулиња? Пред година или две беше претставен како голем талент ама сега нема глас од него.
Изгледа не сум слушнал добро .Моментално игра во 2-ра лига Турција :pos2:
Еве на Википедија има, http://en.wikipedia.org/wiki/Freddy_Adu, ама сепак 2 гола во 8 настапи за ТАЛЕНТ нели е малце и тоа во 2-ра лига ТурцијаИзгледа не сум слушнал добро .