Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.027
- Поени од реакции
- 30.025
Ne e kompleks.Овчици најпослушни у трлото, лечете си го комплексот на повисока вредност.
Ne e kompleks.Овчици најпослушни у трлото, лечете си го комплексот на повисока вредност.
Ние тука дискутираме за сериозни работи они нас за во бардовци ќе не прават...Они немат поима во денешно време покрај толку технологии..тајни развојни системи..колку лесно може да се истресе едно тектонско поле и да направат да снема струја ако сакат...Додека има помош за вас и вашиот комплекс на повисока вредност, да си најдете терапевт. Не сте за меѓу народ вакви искомплексирани.
Дај повеќе опции.... на пример зашто не ставиш глобалното затоплување. Каде сите Турци, таму и гол Асан, и така верувате во разни научни конзенсуси, и така за се и сешто го ставате како виновно, па и за ова повикајте се на затоплувањето, ич не му ја думајте.@Bafra која е твојата теорија? Хаарп или ласерот од месечината?
I dobro, se izmisli tehnologija i veke prirodni katastrofi magicno prestanaa da se slucuvaat.Они немат поима во денешно време покрај толку технологии..
Ne e isto uragan i zemjotres. Na vodata nemozes da imas kontrola no na zemjata mozes da ja kontroliras.I dobro, se izmisli tehnologija i veke prirodni katastrofi magicno prestanaa da se slucuvaat.
Vajda i onie uraganite u Florida i New York Amerikancite sami si gi pustaat.
Ај жити споредбата. Нешто што се случува секоја година без промашување го спореди со нешто што би требало да биде рандом, и по време на случување и по место.I dobro, se izmisli tehnologija i veke prirodni katastrofi magicno prestanaa da se slucuvaat.
Vajda i onie uraganite u Florida i New York Amerikancite sami si gi pustaat.
Шо ти значи ова z под никот ?Ај жити споредбата. Нешто што се случува секоја година без промашување го спореди со нешто што би требало да биде рандом, и по време на случување и по место.
Реков јас ти треба помош, од вид кој јас не сум квалификуван нити сакам да ти ја пружам.
Реков јас не сум квалификуван
Ние тука сме НИКОЈ И НИШТО !... па сме стручњаци, а богами и со доволно општо знаење, не сме овци па ќе седиме со наведнати глави, токму во име на сите настрадани и починати од катастрофален земјотрес, па и од пандемија со коронавирус ако сакаш, треба да сме начисто.
... никој не се подбива со природни катастрофи поплави, торнада, земјотреси, нема шала со оган, вода, но нема шала ни со човечанството, ако ме разбираш што сакам да кажам!