Живот без Фејсбук

• Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување

Дали животот без Фејсбук ќе беше подобар?

• Вкупно гласачи
    197
Член од
22 јуни 2012
Мислења
7
Поени од реакции
1
Fejcbuk znaci postojam!:ROFLMAO: sala na strana fb e super rabota, gi zblizuva lugeto, popolnuva vreme, pruza zabava, toa e edna golema mreza sto te povrzuva so bezbroj luge bez razlika na vreme i prostor, ne gledam zosto bi bilo glupost a i sum za toa da ne se preteruva.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ако падне интернетот да нема интернет ке настане општа параноја во светот ке се губите во просторот нема да знаете главата кај ви е :)
A не е прашањето дали ке биде подобро без фејсбук бидејки ако нема фејсбук ке има некоја друга социјална мрежа налик на фејсбук прашањето е дали би бил подобар животот без нет или социјални мрежи.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
На фејсбук обично дремам кога ми е досадно. На еден начин ти го подобрува социјалниот живот, ама па на друг скроз те затупува.
Сигурно животот нема да ми се уништи доколку згасне оваа социјална мрежа.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Живеев пред Фејсбук ќе живеам и ако згасне.

Што го ебам Зоки,иако ако му пропадне ова тогаш ќе однесе мн жртви со него,оние пичлине и овие што се влезени у Полат филм кои се доста зависни од фб.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
да си ја кажам вистината. не знам,не знам каков би бил со него,
не знам што е тоа,ниту сум го уклучил некогаш,ниту пак знам да го уклучам
ниту пак ми треба.Не можеш да дадеш оцена за тоа што не си го осетил.
Па и ова „кајгана“ ми е доста - друго сега за сега не ми треба.
Еднаш се венчав со жена ми, и уште еднаш со кајгана и толку
да и уште еднаш од роѓење и засекогаш - венчан за Македонија.(цела,да е)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Живеев долго без него, еве сега сум со него...до кога ќе коегзистираме, не знам:)
Шала на страна, може да биде добра работа ако имате пријатели во странство...ако по цел ден дремете на него, наместо да излезете со пријателите на кафе, тоа не е зближување. Напротив.
Ако сте додале во пријатели се живо и диво, дури и оние со кои сте само на едно "Здраво", тогаш запрашајте се колку навистина реални пријатели имате (наместо низа виртуелни, кои одвај ги познавате)?
Луѓето порано немаа интернет, телевизија, телефони и слично, па многу повеќе се дружеа меѓусебе. Сега имаш среќа ако успееш некого да оттргнеш од ФБ или од турска серија. Сите сме презафатени, нели.

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Ми треба мала (ГОЛЕМА) помош. Направив нова тема за ова, ама сега ја нема незнам оти.
Проблемот е: имав 2 профили, едниот над 2800 другиот над 4990 пријатели. И двата на хотмејл адреси, и двата “блокирани“ пред година ипол дена, може и повеќе....доколку некој знае како да ги вратам, или како да ги контактирам фејсбук администраторите за Македонија, нека каже, стварно ми значат тие профили никако не успеав да си ги вратам :confused:

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Ми треба мала (ГОЛЕМА) помош. Направив нова тема за ова, ама сега ја нема незнам оти.
Проблемот е: имав 2 профили, едниот над 2800 другиот над 4990 пријатели. И двата на хотмејл адреси, и двата “блокирани“ пред година ипол дена, може и повеќе....доколку некој знае како да ги вратам, или како да ги контактирам фејсбук администраторите за Македонија, нека каже, стварно ми значат тие профили никако не успеав да си ги вратам :confused:
Има ваква тема прашај си овде http://forum.kajgana.com/threads/facebook-помош-официјална-тема.36862/page-89#post-5108613 ке ти објаснат како што

Член од
3 јули 2012
Мислења
7
Поени од реакции
10
Не мора да фантазирам каков би бил животот без фејсбук, затоа што и знам. Пред 15тина години кога живеевме без компјутери животот ни беше исполнет и убав, додека пак сега немаме ни живот.

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Мислам дека поинтересно беше кога сите користеа МСН. Сега секој знае се за секого пошто се и сешто се објавува :)

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Ете сега го има прашањето, 2-3 дена го немаше, којзнае што се дешава...нвм. Туку, ако знае некој нешто за ова нека помага.

Kajgana Shop

На врв Bottom