Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.642
- Поени од реакции
- 31.864
Минатата година кога живеев в студентски од што беше нетот слаб, се случуваше по 2 недели на фб да не се најавам. На почетокот да како да имав мали кризи, али се е навика. Потоа го пополнуваш поинаку времето. Читкаш, играш пинг понгче, пивкаш винце, се дружиш помасовно со народот, баш многу позакон поминато време. Се случуваше некогаш дома кога ќе си дојдев да заборавам пример да проверам фб, фрлав ранецот и излегував надвор.
Но сепак не е негативен така фејсбук. Јас најдов прекрасни луѓе за музика споделување, си направив група за музика на која успеав да соберам скоро 6500 членови, па како катче ми е забавно на истата да си поседувам. Некои членови од бендови ми се поблиски, контактираме, шириме познанства. Нормално има и глупости но ги игнорирам максимално.
Но сепак не е негативен така фејсбук. Јас најдов прекрасни луѓе за музика споделување, си направив група за музика на која успеав да соберам скоро 6500 членови, па како катче ми е забавно на истата да си поседувам. Некои членови од бендови ми се поблиски, контактираме, шириме познанства. Нормално има и глупости но ги игнорирам максимално.